Crisi del coronavirus

Els sindicats CCOO, UGT i USOC convoquen una protesta conjunta a Vilafranca aquest dissabte

La mobilització vol reclamar un acord per rescatar les persones, els treballs i els salaris després de la pandèmia

Redacció Vilafranca del Penedès 23-06-2020 10:07 Lectures 1002
Els sindicats CCOO, UGT i USOC convoquen una protesta conjunta a Vilafranac aquest dissabte. EIX

Els sindicats CCOO, UGT i USOC convoquen una protesta conjunta a Vilafranac aquest dissabte. EIX

Els sindicats Comissions Obreres (CCOO), Unió General de Treballadors (UGT) i la Unió Sindical Obrera de Catalunya (USOC) han convocat una protesta conjunta a una dotzena de ciutats catalanes aquest dissabte. La convocatòria, firmada també per diverses entitats socials, té com a objectiu reclamar un "gran pacte" per a la construcció d'un nou model econòmic i social on les persones "estiguin al centre de les decisions" i "ningú quedi enrere" després de la pandèmia de la covid-19. Els convocants han animat la participació de sindicats, treballadors i treballadores d’empreses en situació de conflicte, formacions polítiques progressistes, entitats socials, associacions, la gent de la cultura i a la ciutadania en general.

Les concentracions tindran lloc entre les 10h30 i les 12h00 i a cada ciutat s'han convocat a una hora diferent. A Barcelona, el lloc de trobada serà a la plaça Antonio López, al final de la Via Laietana. A Cornellà i a Mataró, se cita als concentrats davant de l'Ajuntament; a Girona, a la plaça 1 d'octubre; a Granollers a la plaça de la Porxada; i a Igualada, a la plaça de la Masuca.

La subdelegació del govern espanyol a Lleida ha sigut el punt que han triat els sindicats per manifestar-se aquest dissabte. A Tarragona, la concentració serà a la rambla nova, davant la seu dels sindicats. També es convoca davant les oficines de les organitzacions sindicals a Tortosa, al carrer de la Ciutadella. La mobilització s'estendrà a la plaça Lluís Companys de Terrassa; a la plaça de l'Estació a Vic i a la plaça del Penedès a Vilafranca del Penedès.

La mobilització també es replicarà en altres ciutats d'arreu de l'Estat.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No