Estiu 2020

Santa Margarida i els Monjos reforça l’activitat turística aquest estiu

L'Ajuntament estrena d’una web i l’edició d’un fulletó de rutes

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 25-06-2020 11:28 Lectures 349
Santa Margarida i els Monjos reforça l’activitat turística amb l’estrena d’una web i l’edició d’un fulletó de rutes. EIX

Santa Margarida i els Monjos reforça l’activitat turística amb l’estrena d’una web i l’edició d’un fulletó de rutes. EIX

Santa Margarida i els Monjos ha estrenat aquest mes de juny una web dedicada exclusivament al turisme. A l’adreça s’hi pot trobar tota la informació sobre la descoberta de l’entorn, des del castell de Penyafort al parc del Foix passant pel Ciarga, les propostes de senderisme i les fires, festes i mercats, entre d’altres. D’aquesta manera, es vol fomentar l’arribada de visitants que contribueixin a impulsar la revitalització econòmica a nivell local.

Coincidint amb aquesta estrena, també s’han editat un fulletó amb propostes de rutes a peu per l’entorn del municipi: del Ciarga al torrent de can Bruna; a Penyafel per la muntanya d’Espitlles; de la ribera del riu Foix a Penyafort; a la Senabra i el fondo de Sant Llorenç, i la ruta dels castells de la Marca.

Els pròxims dies també estaran disponibles unes bosses de paper promocionals de Turisme Santa Margarida i els Monjos, que es podran trobar als punts d’informació del mercat setmanal i del Castell de Penyafort i també al Ciarga.

Després d’uns mesos d’aturada obligada per l’alarma sanitària, l’activitat turística es va reprendre ja en fase 2 de desconfinament i també van començar a funcionar tots els paquets adreçats als visitants, que ja han començat a fer reserves. En el llistat d’activitats hi ha una nova proposta familiar que neix amb el nom de Descobreix el Castell de Penyafort, una activitat infantil que acompanya el visitant pels diferents racons del recinte històric i que es durà a terme tots els diumenges. Aquesta activitat s’afegeix a altres propostes familiars com la descoberta del Ciarga o la combinada al Ciarga i el Castell de Penyafort, Memòria de la guerra aèria. Precisament al Ciarga, es va estrenar l’octubre passat un espai familiar on els més petits poden completar la visita al centre fent ús d’un àmbit creatiu i didàctic especialment pensat per a ells.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No