Node Garraf

Som al Garraf, el nou vídeo de promoció turística de la comarca

L'aposta pel turisme de proximitat i per l’atracció al territori de tota aquella gent que encara no el coneix són l'objectiu del vídeo

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-07-2020 12:16 Lectures 3132

L'Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf llança avui el seu nou vídeo a les xarxes i mitjans de comunicació per a promocionar el territori. A tall de road movie el vídeo presenta un recorregut per diferents indrets de la comarca. Una parella anirà descobrint diferents racons i paisatges del Garraf, tant de costa com d’interior. Al llarg del viatge es mostra la riquesa i la varietat del territori, els seus espais naturals, el seu patrimoni artístic i cultural i la seva gastronomia amb “Origen”.

L'aposta pel turisme de proximitat i per l’atracció al territori de tota aquella gent que encara no el coneix, o no el coneix en profunditat, són l'objectiu del vídeo, així com mostrar a través d’un llenguatge fresc i dinàmic el retrobament amb el nostre propi territori vital i la nostra “nova realitat”.

El vídeo realça els sis municipis que conformen el Garraf (Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú) tot construint una sinergia i un pols d’atractivitat per mostrar que el Garraf és un territori ric en propostes i atractius per a tota mena d‘estades.

L’actriu vilanovina Adriana Segurado i l’actor Ireneu Tranis són els protagonistes d'aquest viatge, on també hi han participat empreses del territori com Rpasview (Vilanova i la Geltrú) - especialistes de rodatges amb dron -, Sealand Motion (Sant Pere de Ribes) - lloguer de cotxes i embarcacions per a rodatges -; i ha comptat amb la col·laboració dels 6 ajuntaments de la comarca, la Diputació de Barcelona, el Parc del Garraf, la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer, la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú, l'Espai Far, el Consorci del Patrimoni de Sitges, el celler Torre del Veguer, Canal Blau i el restaurant La Cucanya.

El vídeo, que ha hagut d’adaptar-se a la situació derivada de la COVID-19, s'ha alineat amb la campanya “Catalunya és casa teva” de l'Agència Catalana de Turisme, i presenta un territori on sentir-se “com a casa”. D'aquesta manera es sumen esforços per la reactivació del turisme a la comarca. Aquesta és una proposta que des de NODE Garraf també s’entén com una oportunitat de mostrar els diferents territoris de Catalunya com a complementaris d'una oferta rica, plural i diversa.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No