Final de temporada

La fira Fora Estocs de Vilanova se celebrarà a les botigues de Viu Comerç durant dos dies

Els establiments de l'entitat posaran a la venda marques als millor preus el divendres 28 i dissabte 29 d’agost

Redacció Vilanova i la Geltrú 20-08-2020 20:54 Lectures 4496
La fira Fora Estocs de Vilanova se celebrarà a les botigues de Viu Comerç durant dos dies. EIX

La fira Fora Estocs de Vilanova se celebrarà a les botigues de Viu Comerç durant dos dies. EIX

La XXIII edició de la Fira Fora Estocs, marcada pels condicionants del Covid-19, se celebrarà dins les botigues de VIU COMERÇ a Vilanova i la Geltrú el divendres 28 i dissabte 29 d’agost. D’aquesta manera s'asseguren els aforaments i elements necessaris per tal sigui una fira totalment segura. També, com a novetat i per evitar aglomeracions, han destinat dos dies a la fira.

Les botigues participants estaran guarnides amb la imatge fora estocs per diferenciar-se d’aquelles botigues que no formin part de l’associació: "Aquesta mostra s’ha convertit en la fira comercial de referència a la ciutat, organitzada des del propi comerç, i transcendeix fora de la mateixa pels articles de temporada que porten els establiments participants i els preus de liquidació".

L’objectiu és la venda de l’estoc de la temporada d’estiu 2020. Els visitants trobaran els productes que han vist en el transcurs de les rebaixes a les botigues amb un preu encara molt més econòmic. La gran oferta comercial i la qualitat, així com les marques dels productes, es trobaran en les més de 60 botigues participants; establiments de roba, calçat, joieria, marroquineria, perfumeria, estètica, òptica, llar, informàtica i múltiples empreses de servei i benestar per les persones, etc…

La iniciativa, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, aplega tant visitants de la ciutat com de poblacions i comarques veïnes. És per això, que des de Viu Comerç s’aposta per potenciar i projectar la imatge del comerç vilanoví, consolidant la ciutat com el centre comercial a cel obert més important entre Barcelona i Tarragona.

Les botigues disposaran de tiquets d’aparcament gratuïts per als pàrquings Charlie Rivel, Casernes i Plaça Peixateria amb la voluntat d’afavorir l’ús dels aparcaments soterrats de la ciutat i potenciar l’accés a peu al centre comercial urbà.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No