Rodatges

Torres s'adhereix a l'àlbum de localitzacions del NODE Film Clúster

Rosa Huguet ha posat l'èmfasi en el fet que aquest acord contribuirà a donar major dimensió i notorietat a la iniciativa promoguda des de l'Agència de Desenvolupament

Redacció Canyelles 25-08-2020 18:44 Lectures 1354
Torres s'adhereix a l'àlbum de localitzacions del NODE Film Clúster. Node Garraf

Torres s'adhereix a l'àlbum de localitzacions del NODE Film Clúster. Node Garraf

Aquest dimarts, a l'Ajuntament de Canyelles, ha tingut lloc l'acte de signatura del conveni de col·laboració entre la família Torres i l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf. El document signat té a veure amb el segell NODE Film Clúster, que promou i impulsa l'activitat de rodatges en el conjunt de la denominació Costa Barcelona i, més directament, a l'Alt Penedès i el Garraf.

El grup vitivinícola Família Torres s'adhereix a la iniciativa del film clúster i aporta a l'àlbum de localitzacions la seva diversitat de paisatges i equipaments perquè puguin servir d'escenari a les produccions de cinema, televisió i films publicitaris. Rosa Huguet, presidenta de NODE Garraf, ha posat l'èmfasi en el fet que aquest acord contribuirà a donar major dimensió i notorietat a la iniciativa promoguda des de l'Agència de Desenvolupament, de la mà de la Diputació de Barcelona.

En aquests darrers tres anys, d'ençà de l'activació del projecte NODE Film Clúster, l'activitat de rodatges a la zona ha crescut un 60%. Vet aquí que enguany les expectatives eren molt optimistes però la contingència sanitària ha congelat l'operativa de les produccions audiovisuals. Així i tot, aquest final d'agost coincideix amb un repunt de l'activitat que fa augurar una bona tardor, sobretot pel que fa a l'enregistrament de sèries de televisió i espots publicitaris.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No