Loteries

El ‘Cuponazo’ de l’ONCE reparteix 100.000 euros a Vilafranca del Penedès

María de las Mercedes Horcajada és la venedora que va portar la sort a Vilafranca del Penedès des del punt de venda ubicat a la carretera d’Igualada

Redacció Vilafranca del Penedès 13-10-2020 12:06 Lectures 1217
El Cuponazo. ONCE

El Cuponazo. ONCE

L’ONCE ha repartit 100.000 euros a Vilafranca del Penedès, al sorteig del ‘Cuponazo’ de divendres 9 d’octubre. María de las Mercedes Horcajada, agent venedora dels jocs responsables de l’organització, és qui va portar la sort a Vilafranca del Penedès des del punt de venda ubicat a la carretera d’Igualada, núm. 51. María de las Mercedes, persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, va vendre un cupó premiat amb 100.000 euros.

Vilafranca del Penedès pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Vilanova i La Geltrú, que  presta serveis a 262 afiliats i compta amb 97 agents venedors. Enguany, l’ONCE ja ha repartit prop de 80 milions d’euros en premis a Catalunya.

El ‘Cuponazo’

El ‘Cuponazo’ de l'ONCE ofereix tots els divendres un premi major de 9 milions d'euros; sis segons premis de 100.000 euros i 134 premis de 25.000 euros a les cinc xifres del primer premi (40.000 a la modalitat XXL).

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya, l’ONCE compta en l’actualitat amb una xarxa de 2.500 venedors.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No