Crisi del coronavirus

Gelida posposa la Funifira 2020 a causa de la Covid-19

La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Gelida ha decidit ajornar l'edició 2020 de la Funifira a causa de la situació sanitària, i espera poder celebrar-la amb normalitat el novembre de 2021

Redacció Gelida 21-10-2020 14:59 Lectures 2832

L'Ajuntament de Gelida comunicava aquesta setmana la suspensió de l'onzena edició de la Funifira, una fira de promoció turística de Gelida que gira al voltant del Funicular del municipi i que conté propostes d'oci ferroviari, maquetisme, gastronomia i vins i caves. L'evolució desfavorable de la pandèmia amb les indicacions de les autoritats sanitàries d'evitar la mobilitat, de reduir al màxim la interacció social i, especialment, la suspensió de fires, festes i congressos, amb les limitacions als bars i restaurants, han estat determinats per l'ajornament d'aquesta edició.

Des de l'aparició de la pandèmia la regidoria de Turisme era conscient que la Funifira d'enguany no es podria celebrar com els anys anteriors. Fins al darrer moment però, s'ha pensat en diversos formats de celebració per tirar-la endavant, estudiant-los amb els col•laboradors que han participat els darrers anys i estudiant noves possibilitats.

Però amb les noves mesures decretades aquests darrers dies s'ha vist inviable assolir mínimament l'objectiu de la promoció turística de Gelida, en aquest context d'emergència sanitària. Per aquest motiu, finalment, des de l'Ajuntament, s'ha decidit posposar la present edició per al novembre de l'any vinent, coincidint amb les dates habituals d'aquest esdeveniment turístic i gastronòmic de referència a la comarca i que gira al voltant del maquetisme, l’oci ferroviari i el Funicular del municipi.

Malgrat tot, durant aquest any, des de l'Ajuntament es continuarà treballant per a la pròxima edició 2021, així com, en la difusió del municipi de Gelida i el nostre entorn, promovent activitats de caràcter turístic i cultural en la mesura que sigui possible.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No