Concurs de creditors

L'Oficina de Consum del l'Alt Penedès ha atès prop de 100 persones afectades pel tancament de Dentix

Molts clients de la clínica Dentix de Vilafranca del Penedès s’han trobat que no estan rebent el servei contractat, malgrat haver-lo pagat per avançat

Redacció Vilafranca del Penedès 27-10-2020 17:27 Lectures 3218

La cadena de serveis odontològics Dentix (Dentoestetic Centro de Salud y Estética Dental, SLU) ha sol·licitat el concurs voluntari de creditors després de mesos arrossegant problemes de finançament. Per això, molts clients de la clínica Dentix de Vilafranca del Penedès s’han trobat que no estan rebent el servei contractat, malgrat haver-lo pagat per avançat (en efectiu o mitjançant un crèdit al consum del qual segueixen pagant les quotes).

Aquesta situació ha provocat que, des de principis d’octubre, quan es va fer pública la notícia, moltes persones de la comarca de l’Alt Penedès s’hagin adreçat a l’Oficina Comarcal de Consum per rebre assessorament. En concret, a dia d’avui s’han atès a 94 persones i la xifra continua augmentant.

Des de l’Oficina de Consum del Consell Comarcal es recorda a totes les persones afectades que és important que recopilin el màxim de documentació possible (publicitat, diagnòstic, pressupost, contractes, factures i historial mèdic detallat de les visites realitzades) i que presentin la seva reclamació de manera escrita i formal (full oficial de reclamació, correu certificat o burofax) a Dentix.

Un cop presentada la reclamació a Dentix, les persones que hagin pagat per avançat i en efectiu la totalitat dels serveis hauran de recórrer a la via judicial per intentar recuperar els diners en el procediment concursal. Les persones que hagin subscrit un préstec vinculat han de presentar la reclamació, a més, davant l’entitat financera. En cas de no rebre resposta de l’entitat financera, o si la resposta no és satisfactòria, poden presentar la reclamació a l’Oficina Comarcal de Consum per intentar resoldre el conflicte a través de la mediació de Consum.

Per a més informació, es pot demanar fer una consulta presencial amb cita prèvia a l’Oficina Comarcal de Consum, es pot enviar la consulta per correu electrònic a l’adreça consum@ccapenedes.cat) o es pot fer la consulta telefònica  trucant al telèfon 93 890 00 00 ext. 114.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No