Cambra de comerç

Optimisme de Joan Canadell en el nou cicle de Monodes de Node Garraf

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha estat el primer ponent del cicle Monodes, promogut per l'Agència NODE Garraf

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-11-2020 11:07 Lectures 2162
Joan Canadell. EIX

Joan Canadell. EIX

Joan Canadell ha fet un repàs serè de la conjuntura econòmica i ha dibuixat un horitzó optimista. Segons el president de la Cambra, la crisi actual ja ha tocat fons i les expectatives són favorables a curt i, molt més, a mitjà termini.

En sessió telemàtica, el president de la Cambra ha valorat la fortalesa de l'economia catalana i els seus potencials per assolir la recuperació de bona part del terreny perdut, tot destacant el paper de les exportacions i el lideratge d'empreses en els mercats internacionals.

Aquesta era la primera sessió del cicle Monodes, que tots els mesos programarà una ponència col·loqui amb un personatge de l'àmbit econòmic i empresarial.

Organitzat per l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf, el cicle compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No