Jubilació

La Fundació Vallformosa tanca una etapa amb la jubilació de Queta Domènech i neix la nova Vallformosa Foundation

L'empresària penedesenca va impulsar l'any 2008 un sopar solidari amb la lluita contra el càncer que va motivar la creació de la fundació

Redacció Vilobí del Penedès 17-12-2020 20:53 Lectures 3566
Queta Domènech. EIX

Queta Domènech. EIX

L'empresària pendesenca Queta Domènech ha anunciat la seva jubilació i el final de la seva etapa com a presidenta de la Fundació Vallformosa, “Gotims d’esperança". La fundació s'acomiada amb Domènech, que ha anunciat la creació d'una nova fundació “Vallformosa Foundation” amb un nou patronat i una missió.

Queta Domènech es jubila i es desvincular de les Caves Vallformosa. Des d'aquesta empresa va impulsar l'any 2008 el primer sopar solidari contra el càncer, que fa cinc anys va derivar en la creació de la Fundació Vallformosa amb "l'objectiu de promocionar més iniciatives globals per a la lluita contra el càncer i de millora social".

De fet, la fundació ha impulsat en aquest temps diferents projectes com ara la caminada i un sopar solidari per recaptar fons per a la lluita contra el càncer. La Fundació i Gesco Family,  l'any 2015 va crear el Premi Martí Via, en homenatge al director d’operacions de Vallformosa que va morir després d'una llarga lluita contra aquesta malaltia.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No