Rehabilitació

Les obres del Mercat Municipal de Sitges comencen dilluns

L’actuació es realitzarà de l’11 de gener al 26 de febrer i està planificada perquè no hi hagi cap afectació amb l’activitat de l’edifici

Les obres del Mercat Municipal de Sitges comencen dilluns. Ajuntament de Sitges

Les obres del Mercat Municipal de Sitges comencen dilluns. Ajuntament de Sitges

Les obres de rehabilitació a l’edifici del Mercat Municipal de Sitges començaran el proper dilluns, 11 de gener i s’allargaran fins al 26 de febrer. L’Ajuntament de Sitges, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha coordinat i planificat l’execució dels treballs amb la voluntat que no hi hagi afectació amb l’activitat de l’edifici. Amb aquest objectiu durant l’actuació, la gent podrà anar a comprar al Mercat Municipal, que funcionarà amb l’horari actual (de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 h i divendres de 17.30 a 20.30h).

La intervenció, que es farà en diverses fases, pretén posar solució a les deficiències de degotalls i vies d’aigua que té l’equipament des de fa 11 anys. El regidor Guillem Escolà recorda que “gràcies a l’acord de tots els propietaris es podran tirar endavant aquests treballs de rehabilitació que no tindran cap afectació en l’activitat econòmica que es desenvolupa a l’edifici i més amb la situació actual derivada de la pandèmia. Tampoc  suposaran cap cost per a l’Ajuntament ni tampoc per a cap de la resta de propietaris”. El regidor Escolà també ha destacat que “s’han buscat les dates que generin el menor impacte per a la gent que hi treballa i per a als clients ja que ens havíem marcat com a principal objectiu solucionar de forma correcta i definitiva els problemes de degotalls i vies d’aigua que tenia l’equipament des de fa anys”.

Els treballs d’impermeabilització de l’edifici del Mercat van des del soterrani fins a la quarta planta i també s’actuarà a la façana del carrer de Salvador Mirabent. L’actuació tindrà un impacte especial al pàrquing de la planta quarta, a la zona descoberta, a les rampes d’accés de vehicles a les diferents plantes i a tota la façana del carrer de Salvador Mirabent. Per fer-ho possible, s’instal·laran provisionalment al carrer de Salvador Mirabent contenidors de runes i puntualment una grua amb un braç articulat per poder actuar sobre la façana. Això obligarà a suprimir, durant uns dies, algunes places de càrrega i descàrrega o de taxis, en aquesta zona on s’estigui treballant. En cap moment, però, quedarà totalment tancat l’accés als aparcaments ni a cap altra zona del Mercat. 

Les obres es faran de dilluns a divendres en horari diürn i també n’hi haurà a la nit i matinada quan es realitzaran els treballs d’impermeabilització de la rampa del pàrquing que es duran a terme des de les 22 a les 6 hores. Per evitar tallar la circulació, primer es treballarà en un carril deixant l’altre accés obert per tal que puguin circular els cotxes i posteriorment, es farà la mateixa operació en l’altre carril.

L’Ajuntament de Sitges mantindrà en tot moment el control i validació de l’execució del projecte, mentre que el cost de l’actuació serà assumit pel supermercat que està instal·lat a la planta baixa de l’edifici i que va ser el promotor de l’obra original l’any 2007. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!