Reforma

Comencen les obres del Mercat Municipal de Sitges

Durant les obres, es garanteix l’activitat del Mercat Municipal i de les activitats que es duen a terme en el mateix edifici

S’inicien avui les obres del Mercat Municipal de Sitges. Ajuntament de Sitges

S’inicien avui les obres del Mercat Municipal de Sitges. Ajuntament de Sitges

Les obres de rehabilitació a l’edifici del Mercat Municipal de Sitges ja han començat aquest dilluns al matí i la previsió és que finalitzin a finals del mes de febrer. L’objectiu de la intervenció és per posar solució a les deficiències de degotalls i vies d’aigua que té l’equipament des de fa 11 anys. Els treballs d’impermeabilització de l’edifici del Mercat van des del soterrani fins a la quarta planta i també s’actuarà a la façana del carrer de Salvador Mirabent. La intervenció es desenvolupa en diferents en diferents fases per tal de poder mantenir l’activitat del Mercat.

L’actuació ha començat pel pàrquing de la planta quarta, a la zona descoberta, a les rampes d’accés de vehicles a les diferents plantes i a tota la façana del carrer de Salvador Mirabent. Això obligarà a suprimir, durant uns dies, algunes places de càrrega i descàrrega o de taxis, en aquesta zona on s’estigui treballant. En cap moment, però, quedarà totalment tancat l’accés als aparcaments ni a cap altra zona del Mercat. 

Les obres es fan de dilluns a divendres en horari diürn i també n’hi haurà a la nit i matinada quan es realitzaran els treballs a la rampa del pàrquing que, en aquest cas, es faran de les 22 a les 6 hores. Per evitar tallar la circulació, primer es treballarà en un carril deixant l’altre accés obert per tal que puguin circular els cotxes i posteriorment, es farà la mateixa operació en l’altre carril.

L’Ajuntament de Sitges, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha coordinat i ha planificat l’execució  de la intervenció amb la voluntat que l’activitat de l’edifici no es vegi afectada. Durant l’actuació, es podrà anar a comprar al Mercat Municipal amb l’horari actual (de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 h i divendres de 17.30 a 20.30h).

El control i validació de l’execució del projecte serà supervisat per l’Ajuntament de Sitges, mentre que el cost de l’actuació serà assumit pel supermercat que està instal·lat a la planta baixa de l’edifici i que va ser el promotor de l’obra original l’any 2007.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!