Crisi del coronavirus

Mig centenar de persones participaran en el programa de Sant Pere de Ribes d’acompanyament a la inserció

La iniciativa ofereix, entre d’altres, pràctiques en empreses, actuacions d’orientació individual i grupal i entrevistes de feina.

Mig centenar de persones participaran en el programa de Sant Pere de Ribes d’acompanyament a la inserció. Ajt Sant Pere de Ribes

Mig centenar de persones participaran en el programa de Sant Pere de Ribes d’acompanyament a la inserció. Ajt Sant Pere de Ribes

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha posat en marxa aquest mes de gener l’edició de 2021 del programa Ubicat, una iniciativa d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social adreçat a persones desocupades, inactives o que treballin, amb l’objectiu acompanyar a les persones en la millora del seu procés de recerca de feina mitjançant una sèrie d’accions per tal d’assolir la seva inserció laboral. L’edició d’enguany donarà servei a una cinquantena de persones.

L’Ubicat ofereix actuacions d’orientació sociolaboral i de coneixement de l’entorn productiu individual i grupal, acostament a les empreses i prospecció laboral, així com recursos per a la capacitació del personal tècnic. En aquesta línia, el programa preveu sessions d’Speed Dating amb entrevistes de feina i visites i pràctiques a les empreses.

Ubicat és un programa que es desenvolupa amb el finançament del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Les persones interessades es poden adreçar al Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes a través del correu electrònic serveilocalocupacio@santperederibes.cat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!