Mercats

Vilanova recupera aquest dissabte el mercadal no alimentari al parc de Baix-a-mar

També se celebrarà el Mercat de Brocanteria, amb productes de segona mà i col·leccionisme

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-03-2021 9:38 Lectures 3021
Vilanova recupera aquest dissabte el mercadal no alimentari al parc de Baix-a-mar. Ajuntament de Vilanova

Vilanova recupera aquest dissabte el mercadal no alimentari al parc de Baix-a-mar. Ajuntament de Vilanova

Aquest dissabte, 20 de març, tornarà a obrir el mercadal no alimentari, al parc de Baix-a-mar. Es tracta de les parades setmanals que venen roba, estris per la llar i altres productes que no són d'alimentació, i que amb les restriccions per la Covid-19 de les darreres setmanes van deixar d'obrir.

També es durà a terme dissabte al matí el Mercat de Brocanteria, on es poden trobar peces de col·leccionisme, decoració vintatge, gravats antics, joies, porcellanes i escultures entre altres. La trobada d'objectes de segona mà, a més, estrena aquesta setmana una nova imatge coincidint amb la tornada al carrer.

Les noves mesures del PROCICAT respecte al comerç, vigents des de dilluns, permeten la reobertura d'aquests mercats, aplicant mesures de prevenció i higiene, i també el control d'aforament.

Les parades del mercat al parc de Baix-a-mar estaran obertes de les 9 fins a les 14 hores.

Pel que fa als mercats ambulants setmanals de productes d'alimentació, es mantenen en els llocs i els horaris habituals. Divendres al matí a la rambla de la Pau i dissabte matí al voltant del Mercat del Centre.

Els Mercats municipals mantenen els seus horaris habituals els dissabtes, el Mercat del Centr –11 de Setembre, de 7.00 a 14.30 h, i el Mercat de Mar, de 8 a 14 h.

Energia

Som o no som capaços d'organitzar-nos per produir l'energia que necessitem?

Jordi Cuyàs i Soler

El juny del 2020 vaig publicar un article optimista, en el que deia que estava convençut de que les comarques del Penedès estàvem a punt per posar-nos a produir energia, tant amb el lideratge del sector públic com des d'empreses privades del territori

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No