Inversions

El Grup Ondunova millora la seguretat i la digitalització de la seva planta a Santa Margarida i els Monjos

Aquesta setmana quedarà inaugurada una gran plataforma en forma de passarel·la, que permetrà, que els treballadors no caminin en la zona on circulen els carretons

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 23-03-2021 8:59 Lectures 1558
Imatges del plòter de cola inaugurat a la planta de Wondu, del Grup Ondunova. Grup Ondunova

Imatges del plòter de cola inaugurat a la planta de Wondu, del Grup Ondunova. Grup Ondunova

El Grup Ondunova millora la seguretat i la digitalització de la seva planta a Santa Margarida i els Monjos. La segona fase del pla d’inversions de l’empresa de cartró ondulat s’està duent a terme a un bon ritme. A les inversions enfocades a fer més productiva la planta, s’afegeix ara, el nou pla de seguretat i digitalització. Les novetats no només estan destinades a fer més rendible econòmicament la fàbrica i augmentar la seva producció, sinó que també miren per la seguretat dels seus treballadors.

Aquesta setmana quedarà inaugurada una gran plataforma en forma de passarel·la, que permetrà, que els treballadors no caminin en la zona on circulen els carretons i així es redueixi al 100% la possibilitat de qualsevol accident o topada amb els trasllats dels empleats d’una zona a una altre.

Dins l’apartat destinat al desenvolupament digital, l'empresa ja ha invertit més de 500 mil euros. I és que, al nou plòter de tall que es va inaugurar recentment, se li suma aquesta setmana un nou plòter, en aquesta ocasió de cola. Tot plegat, forma part d’un projecte valorat en 12 milions d’euros.

Una primera fase de 4 milions d’euros al 2020 i una segona, enguany, de 8 milions. Amb l’objectiu de doblar la producció, ser més segurs i respectuosos amb el medi ambient. En la seva fita per la digitalització, també va estrenar xarxes socials i un canal de YouTube on Grup Ondunova obre les seves portes a tots aquells curiosos de veure la fàbrica que treballa a la comarca des de 1957, i des de la passada setmana, es pot conèixer el seu director general que ens parla de la missió, valors i futur de l’empresa.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No