IAS accredited

Serra Grup Immobiliari obté un segell de qualitat per la innovació i millora dels seus serveis

El certificat ISO garanteix que l'empresa es compromet a mantenir els estàndards de qualitat en la gestió de comunitats, gestió de patrimoni i gestió immobiliària

Redacció Vilanova i la Geltrú 23-03-2021 9:08 Lectures 400

Serra Grup Immobiliari ha rebut aquest mes de març un nou certificat de qualitat ISO acreditat per IAS accredited (Management Systems Certification Body), on es reconeix l'excel·lència en l'operativa i desenvolupament dels seus serveis de gestió de comunitats, gestió de patrimoni i gestió immobiliària.

Per Sergi Serra, propietari de Serra Grup Immobiliari, "aquest distintiu és un reconeixement a la gran feina que realitza tot l'equip de Serra. Avancem cap a un model operatiu cada vegada més òptim i eficient, amb l'objectiu de satisfer sempre les necessitats dels nostres clients. Una màxima que no deixarem de seguir", explica.

I mostra d'aquest compromís és la incorporació de Xavier Montserrat, com a nou gerent del grup. Després dels bons resultats obtinguts en l'auditoria realitzada pels assessors de G-Certificat System Service, es garanteix que l'empresa compleix amb els requisits ISO d'orientació a client, eficiència de la feina, ètica de responsabilitat social, compromís amb el professionalisme, integritat i confidencialitat de manera competent.

Serra Grup Immobiliari, amb seu a Vilanova i la Geltrú i Vilafranca de Penedès, compta amb més de 55 anys d'experiència en el sector. Des de l'inici, la companyia ha apostat per implementar nous mecanismes dirigits a optimitzar la qualitat dels seus serveis, així com en la formació contínua dels seus professionals, acreditats amb el títol d'Oficial Habilitat pel Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona-Lleida.

Garantia de qualitat de G-Certi G-Certificat System Service és una organització mundial especialitzada en la certificació de sistemes de gestió normativa, entre ells ISO 9001: 2015 Quality Management Systems (Sistema de gestió de la qualitat) atorgat aquest 5 de març de 2021 a Serra Grup Immobiliari amb una validesa de 3 anys.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No