Estiu 2021

El Baix Penedès impulsa cinc noves iniciatives per captar el turisme de proximitat a l'interior de la comarca

Es tracta de 5 projectes de promoció turística per completar el turisme de la costa, durant la propera campanya, que es preveu que predomini el turisme de proximitat

El Baix Penedès impulsa cinc noves iniciatives per captar el turisme de proximitat a l'interior de la comarca. CC Baix Penedès

El Baix Penedès impulsa cinc noves iniciatives per captar el turisme de proximitat a l'interior de la comarca. CC Baix Penedès

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat aquesta setmana cinc noves iniciatives que es duran a terme aquesta primavera per captar el turisme de proximitat a la nostra comarca i oferir un complement al turisme de costa. 

La primera proposta va enfocada al turisme de proximitat i interior. Cada 15 dies es publicarà un fulletó amb 7 propostes/rutes turístiques relacionades amb els diferents municipis de la Comarca. El primer fulletó ja va sortir per Setmana Santa i aquest proper divendres sortirà el segon amb 7 noves propostes per gaudir en 7 municipis del Baix Penedès. I fruit d’aquestes propostes en paper, el Consell Comarcal ha obert un perfil a Wikiloc on els visitants podran seguir les rutes proposades i geolocalitzades.

El tercer projecte, emmarcat amb el Consorci de Turisme del Penedès, s’està creant una xarxa de miradors, espais on hi ha vistes destacables de la comarca creant una ruta circular amb entre 5 o 6 punts on el visitant podrà contemplar diferentes elements patrimonials o naturals. El paisatge és un elements característic de la nostra comarca.

Un altre projecte que s’està ultimant des de l’àrea de Turisme i que també està lligat amb el Consorci Turístic del Penedès és l’adequació i ubicació d’una xarxa de pàrkings d’autocaravanes conformant una ruta dins de la comarca per captar també aquest tipus de turisme. Els 6 municipis són: Cunit, Albinyana, La Bisbal del Penedès, Banyeres, Sant Jaume del Domenys i l’Arboç. Els espais s’adequaran amb la instal.lació de punt d’aigua, punt de recollida d'aigües negres i un espai de picnic.

A més, com a cinquena iniciativa el Guillem Estadella, humorista de Cunit farà una sèrie de vídeos per a les xarxes socials on ens presentarà de manera amena i divertida diferents punts d’interès de la Comarca. També es podrà trobar a la pàgina web turística del Baix Penedès.

Aquestes iniciatives s’han presentat aquest dimecres en roda de premsa que ha realitzat el conseller comarcal de turisme Jaume Casañas, que ha volgut posar en valor l’interior del Baix Penedès com un complement turístic perfecte al turisme de costa, per la seva proximitat i punts d’interès tant patrimonials, com l’Arboç, com naturals com el Montmell.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!