Crisi del coronavirus

Sitges reforça el posicionament i lideratge en el mercat nacional de turisme de reunions

El Sitges Convention Bureau ha participat al MIS Summit i assistirà com a ponent al Congrés Nacional d’Organitzadors Professionals de Congressos

Sitges reforça el posicionament i lideratge en el mercat nacional de turisme de reunions. Ajuntament de Sitges

Sitges reforça el posicionament i lideratge en el mercat nacional de turisme de reunions. Ajuntament de Sitges

Sitges reforça el posicionament de la destinació i el seu lideratge en el mercat nacional de turisme de reunions amb la participació del Sitges Convention Bureau (Sitges CB) al MIS Summit que va tenir lloc, de forma presencial a Madrid el passat 27 d’abril, i en format virtual l’endemà. El Sitges CB; programa de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges, especialitzat en el turisme de reunions, congressos i convencions, participarà també al Congrés Nacional d’ Organitzadors Professionals de Congressos (OPCS), que es realitzarà a Granada del 6 al 8 de maig.

Durant el MIS Summit, el Sitges CB va presentar individualment, amb cites one-to-one, les novetats i l’oferta de la destinació a 31 organitzadors de reunions de les principals agències de l’Estat Espanyol. La trobada va aplegar a més de 200 professionals en les seves dues versions i va posar de manifest la vitalitat del sector, l’activació de les peticions i cert optimisme davant l’avanç de la vacunació en els principals mercats europeus generadors de reunions. En el marc del MIS Summit, organitzat pel grup de comunicació Eventoplus, durant els fòrums es van realitzar taules per compartir coneixement i donar visibilitat a les noves realitats del sector com a valor afegit a les cites comercials.

El Sitges CB estarà també present, de forma especial en aquesta edició, al congrés  nacional d’OPC’S, on participarà com a ponent a la Taula Rodona, ‘Convention Bureau – relació amb OPC’s’, per debatre sobre les interaccions i sinergies entre aquests dos actors principals del sector. A la taula també participarà el Bilbao Covention Bureau i els OPC’s Kuoni i BSJ. Durant els dos dies de congrés es realitzaran tallers, ponències i debats sobre les noves necessitats i tendències del sector; com comunicar per vendre mitjançant històries i emocions; sostenibilitat; internacionalització dels congressos; tecnologia; bones pràctiques; finançament; llegat; xarxes socials; competència, i economia circular aplicada a reunions.  

OPC Espanya està configurada per onze associacions autonòmiques d'empreses (Andalusia, Aragó, Cantàbria, Castella - la Manxa, Catalunya, Comunitat Valenciana, Galícia, la Rioja, Madrid i Centre, Múrcia i País Basc), i per quatre delegacions autonòmiques (Astúries, Castella i Lleó, Extremadura i Navarra). L’OPC compta amb més de 100 empreses membres de ple dret i més de 200 empreses col·laboradores.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!