Retorn a la normalitat

Torna el Remeiart a Santa Margarida i els Monjos amb amb importants adaptacions per la pandèmia

Es mantenen els principals actius del festival, com ara les Cuines i Tapes, la Fira i l’Herbes Campus, però s’ha optat per no celebrar actes nocturns com la Nit de Vermuts i Licors d’Herbes

Torna el Remeiart a Santa Margarida i els Monjos amb amb importants adaptacions per la pandèmia. EIX

Torna el Remeiart a Santa Margarida i els Monjos amb amb importants adaptacions per la pandèmia. EIX

Després d’una edició sense festival, el Remeiart 2021 es durà a terme del 4 al 20 de juny a Santa Margarida i els Monjos, amb un important conjunt de novetats pensades per adaptar, en la mesura del possible, la seguretat de tots els esdeveniments davant la Covid.

En aquest sentit es mantenen els principals actius del festival, com ara les Cuines i Tapes, la Fira i l’Herbes Campus, però s’ha optat per no celebrar actes nocturns com la Nit de Vermuts i Licors d’Herbes o altres activitats paral·leles.

Les Cuines i Tapes comptaran enguany amb 14 establiments del municipi que oferiran únicament tapes i amb la possibilitat d’emportar-se-les a casa. A més, enguany s’incorpora un espectacle d’animació de carrer amb una inspectora de tapes o un xef que interactuaran amb el públic que estigui a les terrasses dels establiments.

Pel que fa a la Fira, aquesta es durà a terme, com sempre, al Castell de Penyafort però amb importants adaptacions al moment actual. Enguany, per exemple, no es podrà comptar amb el trenet de pujada al castell però s’oferiran propostes d’entreteniment al llarg del camí d’accés al recinte; es reforçaran els controls d’accés per garantir la seguretat i la distància entre els visitants i s’ampliarà la programació de xerrades i tallers, que enguany comptaran amb reserva prèvia i amb un preu simbòlic d’inscripció per garantir l’assistència.

L’Ajuntament destinarà als diners d’aquestes inscripcions a projectes de millora mediambiental ja que aquest serà també un dels grans eixos del festival 2021, que apostarà per una major conscienciació del públic en aspectes de sostenibilitat i aplicarà propostes com la introducció d’envasos 100% reciclables per a totes les tapes que s’adquireixin per emportar.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!