Premis FEGP

La patronal del Penedès torna a convocar la Nit de l’Empresa per "enfortir el teixit empresarial i institucional del territori"

La gala de premis comptarà amb la ponència principal de l’economista Xavier Sala-i-Martín

La patronal del Penedès torna a convocar la Nit de l’Empresa per

La patronal del Penedès torna a convocar la Nit de l’Empresa per "enfortir el teixit empresarial i institucional del territori". Susana Nogueira

La presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Neus Lloveras; la directora general de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Rosa Jorba i el fundador de Serveis Mèdics Penedès (SMP), Josep Panyella, han presentat la Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP 2021, que tindran lloc el dijous 17 de juny a les 19 h a la Finca Mas Solers. La trobada serà una celebració cap a la recuperació econòmica, un esdeveniment que reunirà el teixit empresarial del territori del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès, units per interessos comuns, "impulsant la competitivitat i creant una xarxa per enfortir les aliances entre les empreses i institucions del territori".

L’acte es dividirà en dos grans moments, el primer, la celebració d’una Gala de Premis FEGP 2021, a l’interior del saló principal de la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes. Comptarà amb la participació de diferents personalitats polítiques i la ponència d’honor de l’economista català, Xavier Sala-i-Martín, que farà una conferència abans de l’entrega dels premis. La presentació de la celebració anirà a càrrec de l’actor vilanoví Dafnis Balduz. Després de la Gala de Premis, se servirà un sopar acompanyat de música ambient als Jardins Mònaco de la Finca Mas Solers.

La Nit de l’Empresa 2021 és un repte de tornada cap a la normalitat. La pandèmia ha causat una forta crisi econòmica que ha perjudicat moltes empreses i institucions del territori i la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) vol que l’esdeveniment sigui un exemple que, amb les mesures sanitàries, es poden tornar a fer aquests actes per promoure la potència del teixit empresarial. La presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Neus Lloveras, ha dit que “l’edició d’enguany és molt especial perquè és el camí a la normalitat i volem demostrar al teixit comercial de les tres comarques que es poden celebrar aquests esdeveniments”.

La convocatòria d’enguany ha reunit més de 60 candidatures als premis, uns guardons que també reconeixeran la trajectòria de les empreses en el darrer any que no es va poder celebrar la gala a causa de la pandèmia. Per a l'organització, la gran participació a l’edició 2021 demostra les ganes de les empreses i les institucions de tirar endavant els seus projectes, de reinventar-se i enfortir-se. La presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Neus Lloveras, ha anunciat que “comptem amb una gran participació que porta a pensar que l’èxit està assegurat. Hi haurà 11 premis: el FEGP de l’empresa de l’any, trajectòria empresarial, capacitat emprenedora, internacionalització, innovació, estratègia de comunicació, sostenibilitat i medi ambient, compromís social, dones d’empresa, joves d’empresa i nova creació”.

La directora general de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Rosa Jorba, ha destacat que “amb aquests premis es vol premiar la capacitat emprenedora, l’estratègia de comunicació, reconèixer les empreses que s’han vist obligades a reinventar-se i a treballar molt en aquest període de pandèmia. Sobretot a aquelles que els hi ha afectat molt la crisi econòmica”. Jorba, ha confirmat que enguany també es farà la mítica celebració d’aquelles empreses que fan anys. Hi haurà una empresa que ha fet 100 anys, una altra 75, sis que han fet 50 i d’altres 25. “Ens agrada molt celebrar aquests aniversaris, per això li donem l’oportunitat a les empreses que l’any passat van fer anys i no ho van poder compartir” ha dit Jorba.

L’espònsor principal de l’acte serà Serveis Mèdics Penedès (SMP), que durant la gala presentarà la targeta “SOM Salut” pensada per empreses, col·lectius i treballadors. El fundador de Serveis Mèdics Penedès (SMP), Josep Panyella, ha afirmat que “formar part d’aquest esdeveniment és motiu de satisfacció per mostrar que estem avançant positivament en aquesta pandèmia. A la nostra empresa (SMP) tenim un equip humà i professional que aposta per la salut i el benestar personal del nostre territori. He d’anunciar també que pròximament volem obrir una empresa a Sitges que en les setmanes vinents presentarem de manera adequada”.

La nova imatge de la Nit de l’Empresa i la Gala de Premis FEGP 2021 està representada per unes formes geomètriques que representen el mar (blau), la vinya (verd) i la indústria (gris). La directora general de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), Rosa Jorba, ha explicat que “amb aquest disseny hem volgut reflectir els símbols que representen el nostre territori: el mar, la vinya i la indústria. Hem cregut que aquesta imatge és un reflex de la potencialitat que tenen les empreses i institucions de la zona”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!