Retorn a la normalitat

L’Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú posa en marxa un nou web més visual i dinàmic

Jordi Medina: ' Quan parlem de turisme hem de fer una mirada de tota la ciutat en general. Podem veure que Vilanova no només és una destinació turística de platja i muntanya'

L’Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú posa en marxa un nou web més visual i dinàmic. Susana Nogueira

L’Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú posa en marxa un nou web més visual i dinàmic. Susana Nogueira

El regidor de Promoció Econòmica, Projecció de Ciutat i Patrimoni, Jordi Medina, ha donat a conèixer el nou web de l'Oficina de Turisme, destinat especialment al turisme i amb l’objectiu principal de posar la ciutat en el mapa de les principals destinacions turístiques del país. Medina ha dit que en el període de confinament han reflexionat sobre el turisme que té Vilanova i la Geltrú, el que hauria de tenir i com es pot potenciar. També ha parlat del visitant com una font d’ingressos i de generació d’activitat per a tenir en compte en el marc del Pla de Reactivació social i econòmica de la ciutat. “Quan parlem de turisme hem de fer una mirada de tota la ciutat en general. Podem veure que Vilanova no només és una destinació turística de platja i muntanya, sinó que també hi ha oferta esportiva, gastronòmica, comercial i familiar” ha compartit Medina.

En aquest temps de confinament el personal de les Oficines de Turisme de la ciutat van dissenyar un nou web pensant en el visitant i en les seves preferències. Medina, ha destacat que “el web que oferim és molt visual, pràctic i deductiu. Podem trobar informació de botigues, restauració, cultura i excursions a la natura. És un resultat que ens enforteix com a referents de cara a altres destinacions turístiques arrelades a Vilanova”.

Medina també ha explicat que el web institucional i el de turisme es retroalimenten i  fa que hi hagi major dinamisme al web turístic i que tothom pugui accedir de manera més fàcil als continguts. S’ha ampliat i modernitzat el fons fotogràfic, per tal que l’espai digital resulti més atractiu. Existeix una secció dedicada exclusivament a la gastronomia local on es recopilen receptes. S’ha millorat l’agenda d’activitats tant pel que fa a la seva visualització com l’actualització constant. El nou web també permet consultar el plànol turístic, el catàleg de museus, la Guia Turística i el dossier de Ciutat. Es pot consultar en 12 idiomes diferents i en un futur es publicarà vídeos promocionals “online”.
 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!