Deixa't inspirar

Sitges convoca un concurs de fotografia a Instagram per fomentar el comerç de proximitat

Les primeres 500 persones que facin a partir d’aquest divendres una compra mínima de 20 euros als comerços de Sitges i publiquin la fotografia amb l’etiqueta #jocomproasitgesitu s’emportaran com a premi una bossa de roba sostenible

Sitges convoca un concurs de fotografia a Instagram per fomentar el comerç de proximitat. EIX

Sitges convoca un concurs de fotografia a Instagram per fomentar el comerç de proximitat. EIX

Amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de proximitat, la regidoria de Promoció Econòmica engega a partir d’aquest divendres, 16 de juliol, un concurs de fotografia a Instagram amb una bossa de roba de teixit sostenible amb el lema de la campanya “Deixa’t inspirar” com a premi. Les primeres 500 persones que publiquin una imatge a Instagram amb l’etiqueta #jocomproasitgesitu? s’emportaran aquest obsequi. Per participar-hi, només cal fer una compra mínima de 20 euros als comerços de Sitges i pujar la imatge amb el tiquet de compra.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, assenyala que “aquesta acció està emmarcada dins la campanya Deixa’t inspirar per promocionar el nostre comerç amb l’objectiu que la gent s’apropi i el conegui més, se’l faci seu i el potenciï per les xarxes socials. El nostre comerç és proper, amb un servei d’atenció personalitzada i, amb l’objectiu de fer més difusió perquè sigui conegut per tothom, continuarem fent més accions perquè creiem en el nostre comerç i estem al seu costat, com tots els sitgetans i les sitgetanes”.

En total es repartiran 500 bosses de la campanya ‘Deixat’ Inspirar’ per potenciar el comerç de Sitges fins a exhaurir existències i només s’entregarà una bossa per persona i tiquet. Les persones guanyadores de les bosses han d’anar al Mercat Municipal per recollir-les de mans dels informadors de l’Ajuntament que hi ha en aquest equipament públic.  L’horari del Mercat Municipal actualment és de dilluns a dissabte de 8.30 a 14 h i, també, dijous i divendres de 17.30 a 20.30 hores.

El concurs fotogràfic sobre les compres al comerç de Sitges a la xarxa social d’Instagram i, també, les bosses de robada de teixit sostenible són accions que formen part de la campanya Deixa’t inspirar per fomentar el comerç de proximitat i per realçar els valors positius que té com l’atenció personalitzada, un tracte especial i la confiança d’oferir un producte diferenciat i la qualitat. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!