Apagada bancària

Calafell poble i Segur de Calafell es queden sense sucursals bancàries i caixers automàtics

Els caixers que quedaven operatius estan sent desconnectats per les entitats en els darrers dies

Calafell poble i Segur de Calafell es queden sense sucursals bancàries i caixers automàtics. Ajuntament de Calafell

Calafell poble i Segur de Calafell es queden sense sucursals bancàries i caixers automàtics. Ajuntament de Calafell

L’Ajuntament de Calafell ha aprovat per unanimitat una protesta pel tancament d’oficines bancàries al municipi, que s’està produint en els darrers dies. Una situació que s’ha vist agreujada perquè els caixers automàtics que quedaven operatius a les sucursals bancàries, estan sent desconnectats per les entitats.

En el darrer ple municipal, tots els grups van denunciar aquesta política dels bancs, que limita l’accés als serveis bancaris presencials i personals a importants sectors de la població, especialment la que té més dificultats per desenvolupar-se amb eines digitals, com la gent gran.

També es va criticar enèrgicament el fet que dos dels tres nuclis del municipi, el Poble i Segur, s’han quedat sense cap sucursal i que els clients de les entitats han de desplaçar-se obligatòriament a les oficines que encara funcionen al nucli de la Platja. O fins i tot a altres municipis.

Aquestes manifestacions van fer-se al voltant d’una moció presentada pel grup municipal d’En Comú Podem Calafell, que planteja la necessitat de regular la prestació d’uns serveis mínims, de qualitat i arreu del territori, que garanteixin a totes les persones una atenció personalitzada i adequada a les seves necessitats.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!