Mostra multisectorial

La Fira de Novembre 2021 tindrà un format telemàtic, estands tradicionals al carrer i activitats diverses

La mostra multisectorial de Vilanova i la Geltrú celebrarà el 30è aniversari de la seva recuperació els dies 12, 13 i 14 de novembre amb un nou format

La Fira de Novembre 2021 tindrà un format telemàtic, estands tradicionals al carrer i activitats diverses. Ajuntament de Vilanova

La Fira de Novembre 2021 tindrà un format telemàtic, estands tradicionals al carrer i activitats diverses. Ajuntament de Vilanova

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha anunciat aquest matí que s’han posat en marxa els mecanismes per celebrar la 30a edició de la Fira de Novembre 2021 els dies 12,13 i 14 de novembre. Presentarà un format híbrid (presencial i en línia), un model tradicional amb diferents expositors, un model d’àmbit social amb activitats i exhibicions i un model estratègic amb empreses especialitzades en tecnologia, innovació, robòtica i coneixement. En la trentena edició hi haurà un estand específic per recordar l’evolució de la Fira i la recuperació i adaptació a la realitat.

L’edició d’enguany representa un pas endavant en la implementació del nou model de la Fira. S’ofereixen nous espais, més amplis, amb una millor mobilitat i el teixit comercial i econòmic s’unirà en espais temàtics. La Plaça de la Vila serà l’espai més estratègic centrat en robòtica, coneixement, innovació i tecnologia. En aquesta localització hi haurà empreses especialitzades no només de Vilanova, sinó de tot Catalunya. La Rambla Principal i la Rambla de la Pau sobretot serà la mostra de l’activitat econòmica de Vilanova i altres àmbits. A la Plaça de les Neus hi haurà exhibició a nivell social i sobretot d’àmbit comercial. L’avinguda de Francesc Macià, comptarà amb altres estands estratègics de desenvolupament econòmic.

Per tal de commemorar el 30è aniversari de la seva recuperació, es faran accions per fer memòria i recuperar així els referents històrics de la Fira i com els vilanovins i les vilanovines l’han viscut al llarg d’aquests anys.

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú aposta pel nou format per adaptar-se a les necessitats de visitants i expositors i a les restriccions sanitàries i a les noves tendències econòmiques. El regidor de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, Jordi Medina, ha anunciat que “el nou model de Fira ens obliga a augmentar els esforços a nivell tècnics per tirar endavant la Fira que enguany celebrarà la trentena edició i la respectiva recuperació després que l’any passat no es pogués celebrar amb normalitat a causa de la pandèmia”. Medina, ha compartit que sobretot aposten per aquest nou format “per ser aquest referent econòmic dins d’àmbit territorial del Penedès i ser una capitalitat econòmica dins del nostre país”.

La pàgina web https://firadenovembre.cat serà l’espai virtual on totes les empreses que participen en la Fira tindran els seus expositors. De la mateixa manera, les activitats que es vagin desenvolupant al llarg de l’esdeveniment tindran format presencial i telemàtic. També, en la web hi haurà formació especialitzada. Medina, ha manifestat que “podem confirmar que avancem i hi haurà activitat presencial. Estem pendents de la recomanació base les restriccions de sanitat, però tenim previst fer una Fira hibrida i que de manera presencial hi hagi distàncies entre els estands per una correcta i circulació dels i les visitants”.

Medina destaca que “s’ha de celebrar que la Fira de Novembre continua viva i que totes aquestes transformacions fan que el certamen s’adapti a les circumstàncies que estem vivint i a la realitat de la nostra economia”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!