Estiu 2021

L'actor vilanoví Jordi Rios protagonitza el nou vídeo promocional de Vilanova i la Geltrú

L'objectiu del vídeo és mostrar la fortalesa de Vilanova i la Geltrú com a Destinació de Turisme Familiar i de Vila Marinera

L'actor vilanoví Jordi Rios protagonitza el nou vídeo promocional de Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

L'actor vilanoví Jordi Rios protagonitza el nou vídeo promocional de Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

L'actor Jordi Rios és el protagonista del nou vídeo promocional de Vilanova i la Geltrú. La producció audiovisual de la promoció de la ciutat se centra en aquest vilanoví de referència, que fa d'amfitrió per diferents indrets de la capital del Garraf.

L'objectiu del vídeo és mostrar la fortalesa de Vilanova i la Geltrú com a Destinació de Turisme Familiar i de Vila Marinera, dos segells concedits per l'Agència Catalana de Turisme. D'altra banda també es vol posar en valor a la feina feta per treballar la certificació Biosphere per un turisme sostenible, així com la importància del patrimoni,  del comerç i de la gastronomia local. El regidor de Promoció de ciutat, Jordi Medina, explica que “es tracta d'un espot de projecció de ciutat per reforçar la marca de Vilanova i la Geltrú com una destinació de qualitat i permanentment al llarg de l'any. Aquesta actuació forma part del Pla de Reactivació i promou aquest turisme des d'un punt de vista integral i inclusiu. Ens allunyem de les destinacions de turisme de masses i apostem per ser una destinació de qualitat durant tot l'any”.

El vídeo es pot veure a diferents xarxes socials com YouTube, Instagram, Facebook o Twitter a través de les marques Vilanova Turisme, Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Visit Vilanova. A més el mateix Jordi Rios en fa difusió des de les seves pàgines. L'espot també es podrà veure Canal Blau al llarg dels pròxims mesos.

La promoció està destinada sobretot a captar  un turisme tranquil de proximitat, nacional i estatal. Aquest tipus de turisme és el que en aquests moments, a causa de la Covid-19, està més predisposat a cercar noves opcions. Per Jordi Medina “el vídeo també posa de manifest que la nostra concepció de turisme és tranversal incloent així, altres activitats socials, econòmiques i culturals que es complementen i, per tant, ens presentem en versió original posant en valor tot allò que tenim i que ens defineix com a ciutat”.

Produït la regidoria de Promoció Econòmica i Projecció de ciutat de VNG, el vídeo s'ha pensat també per mostrar-lo a les diferents fires de promoció turística on participa Vilanova i la Geltrú. La realització del treball ha anat a càrrec de l'empresa barcelonina Take-Ad-Way, i té una versió llarga i una de més resumida, en català. En preparació, una versió llarga en castellà i dues versions curtes en català i en castellà.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!