Emprenedoria

L'Arboç subvencionarà els nous autònoms amb els 6 primers mesos de la quota

Podran ser beneficiàries d'aquestes subvencions les persones donades d’alta com autònoms entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021 que no hagin estat autònoms durant els dos darrers anys

L'Arboç subvencionarà els nous autònoms amb els 6 primers mesos de la quota. Ajuntament de l'Arboç

L'Arboç subvencionarà els nous autònoms amb els 6 primers mesos de la quota. Ajuntament de l'Arboç

L’Ajuntament de l’Arboç vol fomentar i promoure l’activitat econòmica al municipi i ha aprovat la creació d’una subvenció directe a les persones, empadronades a l’Arboç que s’hagin donat o es donin d’alta com a autònoms al règim RETA i mutualitats equivalents entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021. La quantia a percebre serà de 360€, equivalent a la quota d’autònoms bonificada durant 6 mesos.

L’Ajuntament destinarà per aquesta subvenció fins a un màxim de 7.200€ anuals. La quantia rebuda haurà de destinar-se per a pagaments a la Seguretat Social.

Aquesta subvenció de concessió directa està finançada íntegrament per l'Ajuntament de l’Arboç i té caràcter finalista. Per poder accedir-hi caldrà estar empadronat a l’Arboç, donar-se d’alta com a autònom al règim RETA i mutualitats equivalents a la Seguretat Social durant l’any natural, i no haver exercit com autònom en els dos últims anys laborables. Comptabilitzant des de la data de baixa al règim (RETA) i mutualitats equivalents.

L’Ajuntament informarà quan es podrà sol.licitar aquesta subvenció un cop finalitzi l’any 2021.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!