Mostra multisectorial

El cartell de la Fira de Novembre 2021 posa en valor el 30è aniversari de la seva recuperació

La posada en marxa de bons subvencionats de compra a comerços locals, novetat en les propostes de dinamització econòmica

El cartell de la Fira de Novembre 2021 posa en valor el 30è aniversari de la seva recuperació. Susana Nogueira

El cartell de la Fira de Novembre 2021 posa en valor el 30è aniversari de la seva recuperació. Susana Nogueira

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha presentat el cartell de la Fira de Novembre 2021, on es mostra que enguany serà una edició especial per la commemoració del 30è aniversari de la recuperació d’uns dels esdeveniments comercials i econòmics més importants de la ciutat. L’esdeveniment multisectorial amb format híbrid (presencial i temàtic) comptarà amb quatre espais: els estands tradicionals, les activitats, la tecnologia i innovació i l’àmbit virtual. Hi haurà dues localitzacions presencials, la plaça de la Vila, l’espai més estratègic de la Fira i la plaça de les Neus, amb un estand institucional per commemorar el 30è aniversari.

El cartell de l’edició 2021 mostra la pluralitat de la Fira, destacant la recuperació d’uns dels esdeveniments multisectorials més importants de Catalunya i el més gran a cel obert. L’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, ha dit que “la imatge principal del cartell destaca el 30è aniversari de la recuperació de la Fira i reflecteix els quatre espais que hi haurà: els estands tradicionals, les activitats, la fira tecnològica i d’innovació i finalment l’àmbit virtual”.

El nou format de Fira ofereix nous espais, més amplis i amb una millor mobilitat per tal d’adaptar-se a la nova realitat i espais temàtics compostos per teixit comercial i econòmic. Una de les dues localitzacions presencials de l’esdeveniment és la Plaça de la Vila on hi haurà tres cúpules: la creativitat, la sostenibilitat i la salut i benestar de les persones. El regidor de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, Jordi Medina, ha explicat que “La Plaça de la Vila és l’espai més estratègic de la Fira, tant de l’economia de Vilanova i la Geltrú com de Catalunya. En aquesta ubicació veurem diferents empreses en àmbits de tecnologia, robòtica i evolució, per tal de mostrar a la ciutadania com evoluciona l’economia de la nostra ciutat, tots els efectes cap a la nostra salut i la qualitat de vida. Per tant, veurem com l’economia circular connectada amb el nostre entorn ens afecta positivament”.

Per commemorar el 30è aniversari de la seva recuperació, l’edició 2021 anirà acompanyada de diversos actes que repassaran la història de la Fira. De manera presencial, a la Plaça de les Neus, hi haurà un estand institucional per celebrar la commemoració amb diferents elements que recordin aquests trenta anys, una esfera amb 30 cartells de la Fira i mostres d’imatges i documentacions que han aportat els vilanovins i les vilanovines per emfatitzar aquests anys. “Amb l’estand institucional i la mostra participativa de diferents elements que ha aportat la ciutadania, volem evidenciar que la Fira la fem i la vivim entre tots” ha manifestat Medina.

El regidor ha volgut recordar que durant els dies de celebració de la Fira de Novembre també hi haurà diferents estratègies de dinamització comercial i econòmica de la ciutat, com és la ruta del DesTapa Vilanova, la campanya dels Comerços Oberts i la trobada de cotxes clàssics a la Plaça del Port. Un altre tema que l’Ajuntament vol impulsar de cara la fira és la implementació d’uns “bons comercials”, un projecte que una part dels quals seran subvencionats per l’administració pública local. “Tots aquests actes formen part de la Fira de Novembre que també va en consonància amb el Pla estratègic i econòmic de Vilanova i la Geltrú i amb el Pla de reactivació econòmica de la ciutat. Ajudaran a dinamitzar la nostra economia i fer de la Fira de Novembre la fira estratègica i econòmica de Catalunya” ha afegit Medina.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!