Productors audiovisuals

Producers meet producers, una fórmula d’èxit dins del Festival de Cinema de Sitges

L’edició d’aquest 2021 ha reunit 10 productores sènior per assessorar 15 produccions novelles que volen culminar el procés de creació i comercialització

Producers meet producers, una fórmula d’èxit dins del Festival de Cinema de Sitges. Ajuntament de Sitges

Producers meet producers, una fórmula d’èxit dins del Festival de Cinema de Sitges. Ajuntament de Sitges

La setena edició de la trobada Producers meet producers ha tornat a tenir un gran valor per a 15 joves produccions, que han comptat amb l’assessorament de 10 productores amb experiència. La jornada de treball s’ha desenvolupat aquest matí a l’Hotel Melià, seu del Festival de Cinema, ja que aquest esdeveniment està emmarcat dins del Festival i té l’organització de l’Ajuntament de Sitges junt amb Productors Àudiovisuals de Catalunya (PAC).   Les reunions s’han desenvolupat en sessions de mentoria d’una hora i mitja i altres trobades de consultoria d’una durada de 45 minuts.

L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell Abella, ha tancat la jornada refermant que “des del Festival sempre hem volgut defensar la indústria del cinema” i assegura que aquestes sessions “són una oportunitat boníssima per a tots, per als qui comencen, pels qui ja tenen experiència i pel mateix Festival”. Aurora Carbonell també ha recordat la consolidació d’aquesta fórmula, que ja ha donat fruits. Aquest any, per exemple, el Festival de Cinema ha tingut la participació en la secció oficial de l’obra El visitante, que va passar per aquest procés d’acompanyament per part de productores sènior.

Un altre dels casos d’èxit que s’han analitzat a l’edició del 2021 del Producers meet producers és el del documental Traspassant murs, que encara està en procés d’elaboració però que també va rebre una empenta definitiva en aquestes sessions a Sitges.

La setena edició del Producers meet producers també ha comptat amb una classe magistral sobre les coproduccions amb Bèlgica, a càrrec de Griselda González, on les joves productores han pogut veure i preguntar al voltant d’un cas pràctic de treball d’una productora amb un país estranger.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!