Nou atractiu comercial

El Grup Bon Preu inaugura un Esclat a Sant Pere de Ribes

L’Esclat de Sant Pere de Ribes disposarà del servei de recollida de compres fetes a BonpreuEsclat online i el 2n trimestre de 2022 està prevista l’obertura d’una benzinera EsclatOil

El Grup Bon Preu inaugura un Esclat a Sant Pere de Ribes. Bon Preu

El Grup Bon Preu inaugura un Esclat a Sant Pere de Ribes. Bon Preu

Bon Preu ha inaugurat un nou supermercat Esclat a la Rambla del Garraf, 2-12, de Sant Pere de Ribes, amb la presència de l’alcaldessa, Abigail Garrido i Tinta. Des de Bon Preu, ha assistit a l’acte el president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font i Fabregó, i la directora comercial, Anna Font i Tanyà. A més, també han visitat el nou Esclat diversos proveïdors de proximitat en representació d’empreses del territori com Vallformosa, Embotits Garriga, Patates Piqué i Cafès Novell.

El president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa especial il·lusió obrir el nostre primer establiment a Sant Pere de Ribes i el primer Esclat a la comarca del Garraf. El nostre objectiu és convertir-nos ben aviat en un referent en productes frescos i de proximitat al municipi, oferint un bon servei als millors preus. Es tracta d’un establiment que oferirà una amplia varietat de serveis, entre els quals destaca el punt de recollida pels clients que fan la compra online. A més, el 2n trimestre de 2022, està previst inaugurar una benzinera EsclatOil per donar servei a Sant Pere de Ribes i a tots els municipis veïns”.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido i Tinta, ha agraït l’aposta de Bon Preu per Sant Pere de Ribes i ha destacat els valors i compromisos del grup empresarial en la sostenibilitat i en la proximitat i el Km0, així com la sensibilitat per contractar a persones del municipi i del territori.

El nou establiment té una superfície de vendes de 2.465m2 i disposa de 235 places d’aparcament i de 8 places amb carregadors per a vehicles elèctrics.

Bon Preu ha invertit 14,5 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 104 professionals, 40 dels quals són de Sant Pere de Ribes, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi.
De fet, el passat més de maig, Bon Preu i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes van signar un conveni de col·laboració en el procés de selecció de personal pel nou establiment. Aquest, posava de manifest la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat del major nombre possible de persones del municipi.

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc és el protagonista: secció de carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria i forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat, així com una secció de fleca i de pizza elaborada al moment i per emportar.

L’establiment també compta amb un Espai Fruits, amb propostes elaborades a base de fruita de temporada tals com liquats, fruita tallada i sucs, i amb un corner de sushi elaborat el moment. A més, també ofereix un ampli assortit de vins, caves i escumosos al celler i secció de drogueria,  perfumeria i decoració i tèxtil per a la llar.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat de Sant Pere de Ribes s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoficient per estalviar així el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència energètica, confort i seguretat.  L’establiment disposa d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques de 300 kWp.

Cal destacar que a l’octubre del 2020, Grup Bon Preu va posar en marxa BonpreuEsclat Energia, la comercialitzadora d’energia elèctrica de Bon Preu que fa arribar electricitat a les llars i empreses a unes tarifes molt competitives (bonpreuesclat.cat/es/energia).

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!