Mercat Municipal

Oberta la concessió de parades i locals del mercat municipal La Sínia des de 350 euros al mes

Des de l’Ajuntament es veu la licitació com una oportunitat de negoci per a persones emprenedores o establiments comercials en creixement

Oberta la concessió de parades i locals del mercat municipal La Sínia des de 350 euros al mes . Ajt Sant Pere de Ribes

Oberta la concessió de parades i locals del mercat municipal La Sínia des de 350 euros al mes . Ajt Sant Pere de Ribes

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està duent a terme des de febrer un procés de concessió a demanda de les parades disponibles restants que hi ha al Mercat Municipal La Sínia per a l’establiment de nous punt de venda. Des de 350 euros/mes es pot optar a l’explotació comercial d’una parada amb magatzem dins l’equipament, unes condicions que es consideren una oportunitat de negoci tant per a persones emprenedores com per a comerços o empreses que vulguin obrir un nou punt de venda al públic. En aquest sentit s’està promocionant el procés obert, amb una vigència d’un any, a través d’una campanya comunicativa específica que amb l’encapçalament “Propera  parada? La teva” ànima a les persones que hi puguin estar interessades a platejar-se aquesta possibilitat.

Les parades disponibles tenen una superfícies d’entre 17,45 m2 i 21,27m2 i el local comercial  de 61,57m2, a més dels aproximadament 11 m2 dels seus respectius magatzems. Així mateix, les instal·lacions del mercat disposen de moll, vestidors i lavabo d’ús exclusiu per als paradistes, sala de reunions, muntacàrrega, ascensor, magatzems, zona logística, gerència i dinamització, entre d’altres.

La durada de les concessions és variable (es pot escollir per a 10, 18 o 25 anys i els criteris d’adjudicació i els plecs de concessió es poden consultar a https://www.santperederibes.cat/municipi/mercats-i-fires/mercat-municipal-la-sinia.

El Mercat Municipal La Sínia es troba ubicat al carrer de Roger de Flor de les Roquetes i aposta per garantir una oferta variada de proximitat, de qualitat i professional; així com esdevenir un equipament de referència, socialitzador i motor generador d’activitat comercial.

Per més informació, les persones interessades es poden adreçar a Promoció econòmica (promocioeconomica@santperederibes.cat) al tel. 687 729 413 o a la gerència del mercat (gerencia@mercatlasinia.com) al 681 279 558

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes va fer l’any passat unes obres d’adequació de l’accés principal per fer-lo més gran i diàfan amb la reubicació dels lavabos de l’equipament. El trasllat dels lavabos a un altre indret més apartat ha permès obrir el vestíbul de manera que les parades són més visibles per a tothom que hi accedeixi.

Des de la regidoria de Comerç Local, Cooperativisme i Mercats també s’estan estudiant altres accions de millora que suposaran un incentiu per atraure noves activitats al mercat i dinamitzat el comerç.
 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!