Mostra de caves

El Cavatast tanca tres dies de mostra amb molta assistència i una bona valoració per part del públic

Les entrades de totes les activitats de tast i maridatge es van exhaurir a les poques hores de sortir a la venda i de les dades recollides destaca el creixement del públic jove

El Cavatast tanca tres dies de mostra amb molta assistència i una bona valoració per part del públic. Cavatast

El Cavatast tanca tres dies de mostra amb molta assistència i una bona valoració per part del públic. Cavatast

La 27a edició del Cavatast, la Mostra de caves i gastronomia organitzada per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, tanca aquesta nova edició amb un gran èxit de convocatòria i una valoració molt positiva per part de l’organització, els visitants i els expositors. Entre les novetats d’enguany, hi havia l’ampliació en metres lineals de l’espai de la mostra, ubicat per segon any consecutiu al Parc de Lluís Companys, i la creació d’un espai ad hoc dins del mateix recinte on poder desenvolupar activitats de tast i maridatge.

Les primeres dades d’una enquesta realitzada a partir d’una mostra de 406 persones, per The Whatsons, confirmen la consolidació i satisfacció dels visitants amb l’espai, amb una valoració de 8,6 sobre 10. Així mateix, en relació amb la darrera edició del Cavatast, un 60% dels expositors que hi van participar, destaquen la millora de les sensacions aquest any respecte al negoci/venda, a l’espera de les dades finals. Una altra de les dades destacables és l’augment de les vendes de la botiga en un 40% respecte a l’edició del 2022.

Creix el públic novell i el més jove

L’ampliació de l’espai i l’organització de més activitats ha aplegat a un públic més ampli i divers respecte altres edicions. De les dades recollides fins al moment, destaca el creixement del públic novell, que suposa un terç dels visitants,  l’augment del públic jove d’entre 26 i 34 anys, i finalment, del total de la mostra recollida, un 67% dels enquestats és públic fidelitzat que ha repetit l’experiència any rere any. Pel que fa a la procedència dels assistents, remarcar que un 54% prové de la província de Barcelona, dels quals un 39% venen de Barcelona ciutat i de l’Àrea Metropolitana.

Èxit absolut de les activitats de tast

Com cada any, els assistents al Cavatast tenen l’oportunitat d’endinsar-se al món del cava a través d’activitats al Celler de la Fassina de Can Guineu, al mateix espai de la Mostra, així com visites a caves i cellers. L’Ajuntament de Sant Sadurní es mostra satisfet de la gran acollida que han tingut totes elles aconseguint el sold out en poques hores i això els planteja un nou repte de cara l’any vinent, l’ampliació de l’aforament i la incorporació de més activitats.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local