Taula del cava

Les exportacions de vi i cava creixen un 23,5% els nou primers mesos de l'any

La Generalitat publicarà els costos mitjans de producció del raïm per incentivar el sector a pagar millor els pagesos

Reunió de la Taula del Cava del 9 de desembre del 2021.. ACN

Reunió de la Taula del Cava del 9 de desembre del 2021.. ACN

Les exportacions de vi i cava han crescut un 23,55% en el període de gener a setembre d'aquest 2021 respecte els mateixos mesos de l'any anterior. Ho recullen les dades de Prodeca (Promotora dels Aliments Catalans), avançades aquest dijous a la Taula del Cava. La consellera d'Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, ha aplaudit aquest augment, que en el cas específic del cava és del 13,8%. D'altra banda, Jordà ha celebrat que la nova llei estatal de la Cadena Alimentària fixi que els pagesos no poden cobrar el raïm per sota dels seus costos de producció. La consellera ha afegit que la Generalitat "anirà més enllà" i publicarà la mitjana de costos de les principals varietats per incentivar el sector a pagar millor els pagesos arreu.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!