Ok Lliga masculina

El Vendrell perd 1 a 0 a la pista del Voltregà

Tot i la derrota, el CE Vendrell es manté novè, en la darrera posició que dóna accés a la classificació per jugar a la Copa CERS la propera temporada.

• CE Vendrell |
  • 12-05-2018

El Vendrell empata 2 a 2 amb el Noia

Partit corresponent a la jornada 27 de l'OK Lliga i es manté a la novena posició de la classificació, dins dels llocs de classificació a la Copa CERS

• 01-05-2018

El Vendrell perd 4 a 5 amb el Lleida

El CE Vendrell va perdre 4 a 5 en el partit corresponent a la jornada 25 de l'OK Lliga contra el Lleida. Tot i la derrota, es manté en el novè lloc de la classificació

• Redacció |
  • 22-04-2018

El Vendrell guanya 2 a 3 a la pista del Lloret

El proper diumenge 18 de març, a les 12:30 h, al Pavelló Joan Ortoll (Calafell) el CE Vendrell rebrà la visita de l'Igualada per disputar la jornada 23 de l'OK Lliga.

• 11-03-2018

El Vendrell perd 4 a 8 amb l'Alcoi

L'Alcoi va estar més encertat de cara a porteria i va dominar en el marcador en tot moment

• 04-03-2018

El Vendrell guanya 6 a 4 el Caldes

A la primera part, el Vendrell va dominar clarament el partit i al descans es va arribar amb el resultat de 5 a 1