Cursa

Marxa dels 7 Cims

Organització 7 Cims Vilafranca del Penedès 01-05-2018 12:25 Lectures 1237
Imatge d'arxiu de la 7Cims. Eix

Imatge d'arxiu de la 7Cims. Eix

Aquest Diumenge 6 de Maig tindrà lloc la XV marxa de resistència dels 7 Cims que sortirà a les 6,30 h del matí de Torrelles de Foix. Els participants pujaran les muntanyes més altes del Gran Penedès recorren els 58,2 km que estaran degudament senyalitzats i amb un desnivell acumulat de 4.746 m, trepitjant 4 comarques, el Alt i Baix Penedès l’Alt Camp i l’Anoia.

Aquest any la previsió de l’organització s’ha complert amb escreix s’han esgotat totes les inscripcions (700 inscrits) avanç d’acabar el termini. Ho sentim pels que s’han quedat sense plaça però es impossible poder encabir mes gent en un esdeveniment de tanta envergadura com aquest.

Felicitem i encoratgem a totes les persones que tenen la valentia d’afrontar el repte d’acabar aquesta marxa tan exigent.
Molta sort a tots. 

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament