Equipaments

Vilanova estrenarà el Circuit de Ciclisme amb una master class exclusiva per a dones de Dèbora Gálvez

La segona fase, que es desenvoluparà més endavant, consisteix en la construcció d'un edifici administratiu on s'encabiran les oficines, magatzem i banys

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-10-2018 17:02 Lectures 2989
Vilanova estrenarà el Circuit de Ciclisme amb una master class exclusiva per a dones de Dèbora Gálvez. Ajuntament de Vilanova

Vilanova estrenarà el Circuit de Ciclisme amb una master class exclusiva per a dones de Dèbora Gálvez. Ajuntament de Vilanova

Vilanova i la Geltrú ja té un Circuit Municipal de Ciclisme. Un cop acabats els treballs d'asfaltat i realitzat el tancament del perímetre només queden pendents detalls de finalització d'obra, com el pintat dels carrils i de les ratlles laterals, que s'acabarà avui mateix, la col·locació de l'enllumenat i la creació de dos accessos d'entrada i sortida per a serveis i emergències. Detalls que s'acabaran durant els pròxims dies i que permetran que en poques setmanes el circuit ja pugui ser utilitzat pels integrants de l'Escola de Ciclisme de Vilanova i la Geltrú.

Per la regidora d'Esports, Blanca Albà, la posada en funcionament de la nova instal·lació permet donar resposta a una vella demanda per part del col·lectiu ciclista. “La nostra és una ciutat que té una llarga tradició ciclista, de la qual han sortit grans noms a nivell internacional. Esperem que el circuit que ara posem en funcionament serveixi per ajudar a fomentar la base d'aquest esport per seguir creixent.”

La primera activitat oficial que es farà al nou circuit consistirà en una Màster Class exclusiva per a dones, a càrrec de l'experimentada ciclista vilanovina Dèbora Gálvez. La sessió es farà dissabte 28 d'octubre al matí, coincidint amb la celebració de la Marxa Cicloturista Foix Ride.

Circuit Municipal de Ciclisme

La creació del circuit consta de dues fases. La primera, ja finalitzada, correspon la construcció de la pista asfaltada, amb un recorregut tancat de 515 metres lineals. El cost d'aquesta fase, cofinançada per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, és de 199.889,86¿€.

La segona fase, que es desenvoluparà més endavant, consisteix en la construcció d'un edifici administratiu on s'encabiran les oficines, magatzem i banys.

El circuit de ciclisme està situat a la parcel·la delimitada per l'avinguda dels Països Catalans, l'antiga carretera BV-2112 i el torrent de Santa Magdalena.

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans