Pluges

S'ajorna la master class de Dèbora Gàlvez que havia d'inaugurar el circuit de ciclisme de Vilanova

La previsió meteorològica obliga a anul·lar la primera activitat oficial del nou equipament municipal

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-10-2018 19:53 Lectures 2289

La previsió de pluges per aquest aquest ha obligat l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha ajornar la primera activitat oficial que havia d'inaugurar el nou circuit municipal. Es tractava d'una Màster Class exclusiva per a dones, a càrrec de l'experimentada ciclista vilanovina Dèbora Gálvez. L'activitat es feia coincidint amb la celebració de la Marxa Cicloturista Foix Ride, però la previsio meteorològica ha fet que s'anul·li.

La creació del circuit consta de dues fases. La primera, ja finalitzada, correspon a la construcció de la pista asfaltada, amb un recorregut tancat de 515 metres lineals. El cost d'aquesta fase, cofinançada per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, és de 199.889,86 euros. La segona fase, que es desenvoluparà més endavant, consisteix en la construcció d'un edifici administratiu on s'encabiran les oficines, magatzem i banys.

El circuit de ciclisme està situat a la parcel·la delimitada per l'avinguda dels Països Catalans, l'antiga carretera BV-2112 i el torrent de Santa Magdalena.

 

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres