Equipaments

El nou circuit de ciclisme de Vilanova, a punt per acollir els primers entrenaments

Antoni Palacios, president de la Unió Esportiva Vilanova: 'Ara la nostra canalla podrà entrenar amb seguretat i estem segurs que això farà que sorgeixin noves promeses del ciclisme de competició'

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-10-2018 15:06 Lectures 3317
El nou circuit de ciclisme de Vilanova, a punt per acollir els primers entrenaments. Ajuntament de Vilanova

El nou circuit de ciclisme de Vilanova, a punt per acollir els primers entrenaments. Ajuntament de Vilanova

Aquest matí l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, acompanyada de la regidora d'Esports, Blanca Albà, i del president de la Unió Ciclista Vilanova, Antoni Palacios, han visitat el nou Circuit Municipal de Ciclisme, que en uns dies començarà a acollir els entrenaments dels infants i joves de l'escola de ciclisme de Vilanova i la Geltrú.

La regidora d'Esports s'ha mostrat satisfeta del resultat de la nova instal·lació gràcies a la qual "es posa fi a un deute que la ciutat tenia pendent amb el món del ciclisme, donant resposta a una demanda de molts anys". Per Blanca Albà "és important que la ciutat tingui un circuit com aquest, per fomentar l'esport de base en una ciutat on hi ha tanta tradició i d'on han sorgit ciclistes de màxim nivell".

Antoni Palacios, president de la Unió Esportiva Vilanova, s'ha mostrat igualment satisfet i ha volgut agrair a l'equip de govern municipal la seva implicació perquè el circuit hagi esdevingut una realitat. "Estem molt il·lusionats amb el nou circuit que demanàvem des de fa 15 anys. Ara la nostra canalla podrà entrenar amb seguretat i estem segurs que això farà que sorgeixin noves promeses del ciclisme de competició".

Per l'alcaldessa, Neus Lloveras, el circuit era una necessitat en una ciutat amb tanta tradició ciclista, i calia disposar d'un equipament segur i adequat a les necessitats de l'escola de ciclisme i dels practicants d'aquest esport. Lloveras ha explicat que en els últims anys s'han realitzat diverses millores com la renovació i remodelació de la Piscina Municipal, la construcció d'un nou pavelló, annex al pavelló Isaac Gálvez, la remodelació de les Pistes Municipals d'Atletisme, Carme Sugrañes Blay, la col·locació de gespa artificial al camp de futbol annex, fins ara de terra, així com les obres d'adequació i millora de l'espai del Club de Tenis Taula o la construcció del Street WorkOut al parc de Baix-a-Mar. "La posada en funcionament d'aquest circuit representa un pas més d'un projecte molt més ampli, que ha estat la posada al dia de totes les instal·lacions que utilitzen diàriament més de 70 entitats esportives. Ha estat un treball d'anys, que ara arrodonim amb el circuit de ciclisme".

El circuit de ciclisme consisteix en una pista asfaltada i tancada de 515 metres lineals, que està situada a l'avinguda dels Països Catalans. El projecte contempla una segona fase, que es desenvoluparà més endavant, consistent en la construcció d'un edifici administratiu on hi haurà les oficines, magatzem i banys.

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres