Futbol

La prèvia en Setmana Santa dels equips de Tercera Catalana Grup 12é

El Sitges-Suburense i Penya Jove se la juguen al camp de Les Cabanyes i Vilanova del Camí, mentre que el Ribes i el Atl. Vilanova se la juguen a casa davant el Piera i el Masquefa

Toni Muñoz Sitges 31-03-2021 10:18 Lectures 473

A seguir sumant de tres en tres
Les Cabanyes - Sitges-Suburense    

L’equip de Dani Pujol viatja aquest dissabte a Les Cabanyes per jugar a partir de les 17 hores davant l’equip penedesenc que suma 4 punts i que venen de sumar dues derrotes consecutives mentre que els sitgetans que es troben en dinàmica guanyadora son conscients de la importància que tenen el tres punts en joc.

 

Un altre prova de foc
CD Ribes - Piera

Torna la competició pels de Toni Salido desprès de la jornada de descans viscuda per la retirada del Carme, l’equip que rep a un sempre complicat Piera, sisè a la taula amb 7 punts, l’objectiu és contar els partits per victòries i aconseguir una victòria per seguir dalt de tot, el partit aquest dissabte al Bosc de Plaça al punt de les 17,30 hores.

 

Objectiu: seguir amb les bones sensacions
Vilanova del Camí – Penya Jove

Aquest diumenge en plena Setmana Santa el Penya Jove ha de jugar a partir de les 19 hores a Vilanova del Camí davant un equip, el local, que tan sols ha sumat 2 punts i es troba molt necessitat, per la seva banda els d’Angel Gerena viatgen amb l’objectiu de seguir sumant.

 

Toca guanyar
Atl. Vilanova - Masquefa

Després del pal patit a Igualada perdent un partit que guanyaven per 2 a 4, l’equip que entrena David Cabezas que encara no sap que és sumar en aquest reinici de competició rep al cuer, el Masquefa, un enfrontament en el que tan sols li val guanyar a la vegada que va millorar sobretot defensivament, el partit es juga aquest diumenge al municipal dels Alumnes Obrers al punt de les 18 hores.         

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No