L’acte celebrat a Avinyó Nou reforça el model de turisme responsable al territori, alineat amb els valors del Penedès i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030
El setembre omplirà cellers, vinyes i taules de sabors, música i activitats per a tots els públics, en el marc de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025
El Consorci de Promoció Turística del Penedès promociona l’oferta de reunions i esdeveniments entre vinyes dins l’acció “Barcelona, más cerca que nunca”
S'han ampliat les dates, de manera que la festa se celebrarà durant tot el mes de setembre, i s'han incrementat el nombre de cellers participants, fins a arribar a la xifra de 18
En un territori de contrastos, entre el mar i la muntanya, l'agenda estiuenca s'omple de tastos de vins i caves, troballes gastronòmiques i una oferta cultural que mariden a la perfecció
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.