El Natto és un aliment fermentat originari del Japó, concretament fet a base de soja. La fermentació es produeix amb l'ajuda d'un bacteri anomenat Bacillus subtilis natto, que converteix les proteïnes de la soja en aminoàcids i altres compostos beneficiosos durant el procés.
Aquest dimecres s’ha celebrat una reunió a la seu del departament d’Acció Climàtica, que ha comptat amb la participació de Rosa Huguet, representant d’Impulsem al Garraf i vicepresidenta de la Federació de Municipis de Catalunya
Famílies i centres del Garraf reclamen més recursos per avançar en l’educació inclusiva, sota l’amenaça d’impartir una mala educació. El Departament d’Educació, que estrena Serveis Territorials al Penedès, reconeix les mancances, però reivindica un progrés en inclusió
Història èpica del nostre territori, el Penedès històric. Olèrdola, els últims habitants de la qual esdevindrien els futurs penedesencs escampant-se per tot els territori de les actuals comarques del Penedès i el Garraf
El telèfon d'emergències 112 ha rebut 5.943 trucades durant la nit de Cap d'Any i fins aquest dilluns a les 9 hores, el que representa 1.060 trucades més respecte fa un any
És urgent conciliar el foc i la seguretat per evitar posar punt final a la cultura popular. L'ús del foc en les festes populars i tradicionals a Catalunya és tant fascinant com perillós. De fet, aquest ha experimentat una evident evolució al llarg dels anys: després de la reinstauració dels ajuntaments democràtics es va anar recuperant el foc festiu pirotècnic, sobretot en festes majors, seguint el model de municipis que l'havien mantingut com l'Arboç, Sitges, Sant Quintí de Mediona o Vilanova i la Geltrú.
El Pla Territorial ha de resoldre el difícil equilibri que suposa ser un territori amb personalitat pròpia al costat de la Regió Metropolitana de Barcelona
Els republicans lamenten la manca de transparència del govern comarcal i fa una crida a deixar l’apatia i acordar un programa ambiciós de defensa de la comarca
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.