ATENCIÓ AL CIUTADÀ

El consum i la funció pública, queixes que arriben al Síndic de Greuges a Sant Pere de Ribes

L’alcaldessa, Anna Gabaldà, s’ha interessat per conèixer de primera mà algunes de les problemàtiques ciutadanes que s’hi fan arribar

Redacció Sant Pere de Ribes 09-11-2013 10:21 Lectures 1312

Arxivat a:

Ajt de Sant Pere de Ribes. Visita del Síndic de Greuges a Sant Pere de Ribes

Ajt de Sant Pere de Ribes. Visita del Síndic de Greuges a Sant Pere de Ribes

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya es va desplaçar dijous a Sant Pere de Ribes amb l’objectiu d’atendre les persones i entitats que volguessin fer consultes, o bé presentar queixes contra alguna actuació administrativa pública o d’empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas, etc...).

Les visites s’han atès al llarg de tot el matí a la sala cultural l’Escorxador de Ribes. En aquesta ocasió, la temàtica de les consultes ha estat relacionada, entre d’altres, amb el consum (aigua), serveis socials, funció pública i ensenyament.

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Anna Gabaldà, es va acostar dijous a parlar in situ amb Antón Clapés, tècnic del SAP (Servei d’Atenció a les Persones) Itinerant del Síndic de Greuges, i que va ser l’encarregat d’atendre la ciutadania del municipi. Gabaldà va mostrar el seu interès per conèixer, de primera mà, quina és la temàtica dels problemes que s’hi aborden habitualment.

En virtut d’un conveni signat entre l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el Síndic de Greuges, aquest organisme ve un parell de cops a l’any al nostre municipi.

 


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres