ATENCIÓ AL CIUTADÀ

El consum i la funció pública, queixes que arriben al Síndic de Greuges a Sant Pere de Ribes

L’alcaldessa, Anna Gabaldà, s’ha interessat per conèixer de primera mà algunes de les problemàtiques ciutadanes que s’hi fan arribar

Redacció Sant Pere de Ribes 09-11-2013 10:21 Lectures 1233

Arxivat a:

Ajt de Sant Pere de Ribes. Visita del Síndic de Greuges a Sant Pere de Ribes

Ajt de Sant Pere de Ribes. Visita del Síndic de Greuges a Sant Pere de Ribes

L’equip del Síndic de Greuges de Catalunya es va desplaçar dijous a Sant Pere de Ribes amb l’objectiu d’atendre les persones i entitats que volguessin fer consultes, o bé presentar queixes contra alguna actuació administrativa pública o d’empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas, etc...).

Les visites s’han atès al llarg de tot el matí a la sala cultural l’Escorxador de Ribes. En aquesta ocasió, la temàtica de les consultes ha estat relacionada, entre d’altres, amb el consum (aigua), serveis socials, funció pública i ensenyament.

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Anna Gabaldà, es va acostar dijous a parlar in situ amb Antón Clapés, tècnic del SAP (Servei d’Atenció a les Persones) Itinerant del Síndic de Greuges, i que va ser l’encarregat d’atendre la ciutadania del municipi. Gabaldà va mostrar el seu interès per conèixer, de primera mà, quina és la temàtica dels problemes que s’hi aborden habitualment.

En virtut d’un conveni signat entre l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el Síndic de Greuges, aquest organisme ve un parell de cops a l’any al nostre municipi.

 


Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres