Crisi del coronavirus

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca donarà subvencions a autònoms i microempreses

Es tracta d’ajudes a fons perdut creades per l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca per donar suport al teixit empresarial local

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca donarà subvencions a autònoms i microempreses. EIX

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca donarà subvencions a autònoms i microempreses. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

A causa de la dràstica reducció d’ingressos de l’activitat comercial o industrial, l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha establert unes bases per aprovar una subvenció d’entre 500 i 900 euros a autònoms i microempreses que compleixin els requisits d’aquestes bases. Es podrà demanar fins el 15 de maig i cal omplir la instància que es pot baixar de la web www.santmartisarroca.cat

Aquesta ajuda se suma a la que segueix vigent des del passat 19 d’abril quan es van aprovar prestacions a persones amb dificultats econòmiques afectades per un ERTO.

L’equip de govern, amb el suport dels dos partits de l’oposició, ha optat per posar en marxa línies d’ajuts i subvencions, que permeten aplicar els recursos a aquelles situacions concretes més precàries o les que pateixin un perjudici econòmic més notable. Malauradament, una opció de rebaixa generalitzada d’impostos i taxes és manifestament il·legal, i el seu manteniment queda mitigat amb els ajuts i subvencions.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local