Conferències, col.loquis

Enric Planas Coma al cicle "Parlem de Música"

Vilanova i la Geltrú | Auditori Eduard Toldrà | 13-03-2014

Auditori Eduard Toldrà

Enric Planas Coma, ha rebut formació en ingenieria quimica (IQS), teologia i periodisme. Actualment jubilat, ha dirigit la Filmoteca Vaticana, ha estat creador i coordinador general de la Xarxa Informàtica de l'Esglesia a America Llatina,i ha representat l'Estat del Vaticá a la Comissió de Cinematografia primer i despres a la Comissió de Drets Humans del Consell d'Europa.


Des de jove ha estat aficionat a la música, especialment la simfònica i operística, i ha passat moltes hores sentint música arreu del món. Poseeix una col.lecció d’uns quans milers de enregistraments. Aprecia especialment les gravacions del viu i les referents a la vocalitat de totes les èpoques de les que es conserva testimoni.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!