Lleure, afeccions
II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de Sitges
Sitges | 10-05-2014 fins 18-05-2014
El Club de Tast organitza les II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de Sitges del 10 al 18 de maig, on 13 membres del Club oferiran menús amb l'arròs com a protagonista principal, maridats amb vins de Bodegues Torres.
Sitges torna a convertir-se en el punt de mira dels aficionats a la gastronomia amb les II Jornades de l’Arròs. Amb aquesta iniciativa, que impulsa el Club de Tast, s’ofereix als clients la possibilitat de degustar menús creats especialment per a aquest esdeveniment, al mateix temps que es coneixen els establiment i les cuines dels membres del Club.
En total 13 establiments sitgetans participen en la iniciativa amb plats que combinen principalment l’arròs amb productes del mar, tot i que també es podrà tastar arròs de guatlla o de secret ibèric i trompetes de la mort.
Les Jornades compten amb el patrocini de Bodegues Torres i amb la col•laboració del Gremi d’Hostaleria de Sitges i l’Agència de Promoció Turisme de Sitges.
Els establiments que participen en aquest projecte són:
- Restaurant Esmarris (H. Dolce Sitges): Arròs melós carnaroli de vieires i ànec amb mantega de mostassa.
- Restaurant El Mascarón: Arròs de vieires i carxofes (gust mariner).
- Restaurant Saffron Mediterranean Bistro (H. Melià Sitges): Arròs melòs amb calamarsets i carxofes de Benicarló.
- Restaurant La Cucanya del Port: Rissotto de calamarsets en la seva tinta amb encenalls de bonítol i formatge parmesà.
- Restaurant Cal Pinxo: Arròs de guatlla, escamarlà i parmesà.
- Restaurant La Nansa: Arròs de sardines sense espines amb enciam de mar i
- Nyores.
- Restaurant La Masia: Arròs mar i muntanya ( amb llagostins i escamarlans).
- Restaurant Marenostrum: Arròs sucós de galeres i cloïsses amb safrà.
- Restaurant Los Vikingos: Arròs de pop del Garraf amb escopinyes.
- Restaurant Eguzki: Arròs amb llagosta.
- Restaurant Pic Nic: Arròs melòs de rap i cloïsses.
- Restaurant Cau del Vinyet (H. Subur Marítim): Arròs de secret ibèric i trompetes de la mort.
- Restaurant Iris Gallery (H. Estela Barcelona): Arròs de botifarra negra i costella de porc Ral d’Avinyó al Cabernet Sauvignon.
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.