Lleure, afeccions
Sitges Tapa a Tapa 2015
Sitges | Diferents indrets | 07-05-2015 fins 17-05-2015
EL GREMI D'HOSTALERIA DE SITGES I ESTRELLA DAMM organizan la Ruta Sitges Tapa a Tapa per 5è any consecutiu i en aquesta ocasió es celebrarà del 7 al 17 de maig. Participen 35 establiments que oferiran les seves millors tapes acompanyades d'un quinto o canya de cervesa Estrella Damm al preu de 2'50.
Podran votar la tapa que més us agradi amb la butlleta que trobaran als establiments participants a la ruta i entrar al sorteig de tres caps de setmana en tres hotels de Sitges , l’Hotel Antemare, L’Hotel Dolce i l’Hotel Meliá Sitges i entrant i registrant-vos al blog Gastronosfera.com , podreu participar en el sorteig d’un sopar en un restaurant amb estrella Michelin. També per segon any consecutiu es sortejarà una invitació per dos persones a la propera edició de la ruta 2016; la guanyadora de la ruta anterior ha estat Montse Fontanals. Com en edicions anteriors hi haurà un jurat tècnic que estarà format per quatre persones anònimes.
Fora de concurs també es compta amb la col·laboració de l’Escola d’Hostaleria Joan Ramon Benaprés, que disposarà d’un stand al Cap de la Vila el dissabte 9 de maig on oferirà la tapa que han elaborat els alumnes del curs de cuina.
L’establiment guanyador participarà en el concurs de la Tapa de l’any 2015.
Els 35 establiments que participen son:
ALENTI HOTEL & RESTAURANT, CAFÈ ROY,CAN VILALTA, CAÑATECA PRADO, CASA HIDALGO,CASA TECLA, DEHESA SANTA MARIA, EL BAR ULLO, EL CABLE, EL DONOSTIARRA, FRENCH & BERUTI, IZARRA, L’AIXETA, LA BARATA, LA CANDELARIA, LA FORMATGERIA DE SITGES, LA GRANJA DE SITGES DEL CARRER MAJOR, LA GRANJA DE SITGES DEL CARRER PARELLADES, LA GUINEU, LA KASSOLETA, LA PÍCARA, LOS VIKINGOS, LOUISE SE VA, NIEUW AMSTERDAM, PIC NIC, PINXET, PLATOS ROTOS, SINMAS, SOCA, SPORTS BAR, TRES QUARTS, TROCADERO, THE AMERICAN SITGES, XAMPU XAMPANY, YUMMUY.
Desitgem que gaudeixin de la cinquena edició de la Ruta Sitges tapa a tapa , en el convenciment que es donen tots els elements necessaris per que així sigui i que aquestes petites porcions de bona gastronomia satisfaran els paladars més exigents.
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.