Altres
II Nit de la Gastronomia de Vilanova i la Geltrú
Vilanova i la Geltrú | Restaurant Mas Roquer del Càmpìng Vilanova Park | 18-11-2016
L’èxit de la primera edició ha portat Vilanova i la Geltrú a reeditar la Nit de la Gastronomia, que organitza la Regidoria de Promoció Econòmica i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Gremi d'Hoteleria i Restauració de la ciutat amb la col·laboració de Menja't Vilanova, Viu Comerç, Temps de Vi, la Confraria de Pescadors i el Celler de Viticultors.
Menú degustació. Àpat únic i irrepetible, on modernitat i tradició es volen donar la mà amb la voluntat de recuperar actius gastronòmics en perill de desaparèixer.
Enguany la confecció del menú ha comptat amb l’assessorament d’un grup de xefs locals (Núria Lucas, Kilian Ventura i David Reig).
Comptarem amb les propostes més creatives dels restaurants:
El Local
Marejol
Associació Espigalls del Garraf i Caserco
Sushi Lounge
Casablanca
El Dinou
6QU
Tot el peix que se servirà en aquesta segona edició és una gentilesa de la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú.
Tampoc hi faltaran postres molt emblemàtiques vilanovines, de les pastisseries: Tretze, La Confiança i del Blanch.
La selecció de vins, tots ells amb accent vilanoví, va a càrrec de Temps de Vi. El pa va a càrrec de Forn Sant Onofre i Vilanova Cafès hi posarà els cafès i productes de Patates Piqué. L’oli serà del Celler de Viticultors de Vilanova.
No hi faltarà tampoc una barra “premium” de Destilerías MG de Vilanova.
Lloc i adreça de l'acte
- Vilanova i la Geltrú
- Restaurant Mas Roquer del Càmpìng Vilanova Park
- Vilanova Park
Informació de contacte
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.