Activitats esportives

Sitges ReciclArt 2017. Festival d’Art i Reciclatge

Centre Cultural Miramar 08-06-2017 fins 30-06-2017 | Diferents horaris
Sitges ReciclArt 2017. Festival d’Art i Reciclatge

El Festival Sitges ReciclArt tindrà lloc durant tres caps de setmana a partir del 8 de juny, Dia Mundial dels Oceans, amb la inauguració de l’ Exposició d’art i reciclatge Drap-Art que acollirà el Centre Cultural Miramar, del 8 de juny al 16 de juliol.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

PROGRAMA D'ACTES

Sitges ReciclArt és un esdeveniment dedicat a la sensibilització mediambiental des de la perspectiva de l’art, que posa l’atenció en el problema dels residus d’una manera lúdica i festiva, i alhora promou els artistes locals i fomenta una economia creativa i sostenible.

La programació del Festival es basa en el reciclatge artístic i inclou exposicions, tallers,música, conferències, etc. Artistes i artesans que treballen a partir de materials de rebuig tornaran a exposar la seva obra al Sitges ReciclArt.

El Festival està organitzat per l’Ajuntament de Sitges i l’Oficina d’Educació i Promoció Ambiental de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, des del Centre d’Estudis del Mar (CEM) i compta amb la col·laboració de Drap-Art, Posidonia Green Festival i artAmore Sitges.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Dret a vot

Als demòcrates que votareu NO

Dani Gàmez

Vull donar les gràcies a totes les persones que votareu, i que votareu que no. I us vull donar les gràcies perquè vosaltres també lluitareu contra el sistema establert