Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Maria del Mar Bonet – 50 anys d’escenaris amb Borja Penalba

Vilafranca del Penedès | 28-01-2018

Maria del Mar Bonet – 50 anys d’escenaris  amb Borja Penalba

Maria del Mar Bonet fa 50 anys que és als escenaris i que forma part de la nostra particular banda sonora.  Durant aquests anys canta, col·labora i comparteix escenaris amb artistes i amics d’arreu del món.  Ha enregistrat una quarantena de discs i ha estat guardonada amb multitud de premis.

Després d’haver fet els concerts commemoratius a Palma, Barcelona i València, Maria del Mar Bonet arribarà a Vilafranca acompanyada del guitarrista valencià Borja Penalba amb qui va compartir escenari per primera vegada fa més de tres anys. La sinèrgia entre tots dos va fer que comencessin plegats a compartir l’escena en recitals a teatres i Auditoris, places i jardins, esglésies i clubs de música en directe.

A l’Auditori Municipal interpretaran una selecció de les peces més emblemàtiques de l’extens cançoner de la cantant en un concert que de ben segur serà intens, profund i memorable.

FITXA ARTÍSTICA:
Veu, guitarra i cuatro Maria del Mar Bonet
Guitarres i veu Borja Penalba
Disseny de so i sonorització Joan Fornés

Durada: 1h 15minuts

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!