Agenda del Penedès

Exposicions

Més panxa que cap

Vilanova i la Geltrú | 29-11-2017 fins 08-01-2018

Més panxa que cap

A la tarda, a les 19 h, s'inaugurarà l'exposició, on es mostren les obres dels usuaris de l'Associació El Turó de Vilafranca del Penedès, que treballa amb persones amb problemàtica de Salut Mental. Hi assistiran Carmen Gallego, comissària de l'exposició, i Francesca Vendrell, presidenta de l'associació El Turó Salut Mental; a més de Teresa Llorens, 3a tinenta d'Alcaldia i regidora de Cultura, Convivència i Equitat.

Inspirats en experiències, on persones amb problemes de salut mental i artistes professionals, col·laboren conjuntament en diversos projectes artístics, el Servei d'inserció sociocomunitària “Club Social El Turó” busca la complicitat del taller privat “El Bollidor d'Art”. D'aquí sorgeix el grup UNICIDART format per 13 participants, amb l'acompanyament del Bollidor, a la recerca de potencials artístics personals per desenvolupar el llenguatge estètic, la capacitat creativa i expressiva, i projectar les seves emocions i representacions interiors.

La mostra es podrà visitar al primer pis de la biblioteca Joan Oliva i Milà, del 29 de novembre fins al 8 de gener de 2018. Està organitzada per El Turó Salut Mental Associació de familiars i amics, conjuntament amb El Bullidor d'Art, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, VNG Inclusió i la Biblioteca Joan Oliva i Milà.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!