Exposicions

Exposició de Pessebres a Vilafranca del Penedès

Vilafranca del Penedès | Capella dels Dolors 06-12-2017 fins 07-01-2018 | de 6 a 8 de la tarda

Aquest dimecres 6 de desembre obre les portes l’Exposició de Pessebres d’aquest Nadal 2017, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, les Parròquies de Vilafranca i la Diputació de Barcelona. L’Exposició es podrà visitar fins al proper 7 de gener a la Capella dels Dolors, a la plaça de Jaume I. L’horari de visita és els dies feiners de 6 a 8 de la tarda, i els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 2 del migdia i de 6 a 2/4 9 del vespre.

Exposició de Pessebres a Vilafranca del Penedès

A més, com en els darrers anys, i davant el gran nombre de visitants que rep la Vila per la Fira del Gall, els dies 17 i 18 de desembre, s’avançarà l’horari, i al matí es podrà visitar l’exposició a partir de les 10.

Com ja és habitual, els assistents poden col·laborar donant suport a l’Associació, participant en el sorteig de figures, en aquesta ocasió obra de l’Artista José Luis Mayo.

També, els més petits poden participar en el Joc del Pessebre, un petit repte per trobar diversos detalls que hi ha als diorames exposats. El dia de Reis es farà un sorteig entre els qui ho hagin encertat d’un lot de figures.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Promoció econòmica

  A la recerca del CIT del segle XXI

  Miquel Casellas

  Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra